Můj čas na kafíčko

Svému manželovi tolerovala Marcela Holanová milenku a doufala, že se s ní rozejde!

Můj čas na kafíčko

Ještě ráno před svatbou s Karlem Šípem měla velké pochybnosti!

Velká hvězda 80. let Marcela Holanová (69) se dostala na vrchol své slávy díky jedné italské písničce. Později se už na stránkách magazínů probíral spíše její soukromý život a bouřlivý rozvod.    

Rodačka z Prahy vyrůstala pouze s maminkou. O tom, že se proslaví před mikrofonem, snila už od dětství. Kdyby dnes mohla její maminka promluvit, potvrdila by prý, že Marcela byla velice tvrdohlavé dítko a neustále prohlašovala, že bude zpěvačkou.

„Tomu se všichni strašně smáli, včetně mých spolužáků a učitelů ve škole,“ vzpomínala. „Pokud po tom touží tak, jak jsem po tom toužila já, tak je dobré se nenechat nikým a ničím odradit a jít krůček po krůčku. Pro mě to bylo složité, šla jsem opravdu pomalinku.

Někdo v tom má větší štěstí, že ve správnou dobu potká správného člověka, a jde to rychleji. Já jsem to ale tak

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden