Můj čas na kafíčko

Svému muži slíbila lásku a věrnost na věky věků

Můj čas na kafíčko

I když to v životě neměla snadné, mohla se spolehnout na své nejbližší.

V životě to neměla snadné. Jedna z našich nejobsazovanějších hereček, Eva Holubová (62), si ale i díky těžkým situacím potvrdila, že má kolem sebe milující a velkou rodinu.

Letos v srpnu to bude už dvanáct let, co si před oltářem hvězda Slunečné Eva Holubová (62) a výtvarník Miroslav Zdeněk (63) slíbili věčnou lásku. A zatím se jim daří slib plnit svědomitě.

Vzpomínky na svatbu

Dokonce si nedávno na jejich velký společný den zavzpomínala na sociálních sítích. „Žádné Yes, I do, ale tímto prstenem se ti odevzdávám a slibuji ti lásku, věrnost a oddanost na věky věků,“ ponořila se alespoň na pár okamžiků do nostalgických vzpomínek herečka.

Holubová řekla své „ano“ Zdeňkovi před lety ve Spojených státech, kde jim svatbu uspořádal světoznámý oscarový režisér Miloš Forman (†86).

To, že si Eva Holubová vybrala na cestu životem toho správného muže, oceňuje především

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden