Moje šťastná hvězda

Svět přišel o zpěváka, kterého bude velmi těžké nahradit

Moje šťastná hvězda

Mnoho let dělal všem radost svými písničkami, bohužel ale náročný boj se svou pochroumanou imunitou nezvládl vyhrát. I když tolik chtěl.

Smutek a  především velký šok, tak takhle vnímala česká veřejnost zprávu o náhlém úmrtí vynikajícího hudebníka Miroslava „Mekyho“ Žbirky (†69).

Vždyť ještě v létě letošního roku Miroslav Žbirka (†69) vystupoval na poděbradském festivalu Soundtrack a tehdy se zdálo, že je v dokonalé formě.

„Posílejte mi energii, budu ji potřebovat!“

Jenže na podzim už bylo najednou všechno jinak. Žbirka musel být před měsícem hospitalizován v nemocnici a svým přátelům a obdivovatelům vzkázal: „Dostihl mě nějaký zákeřný bacil. Posílejte energii, budu ji potřebovat.“ Ačkoli mu všichni blízcí z celého svého srdce přáli uzdravení, nebylo to nic platné.

Meky 10. listopadu podlehl opakovanému zápalu plic. Muž, o kterém jsme si mysleli, že snad nikdy nezestárne, navždy opustil tento svět a na

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden