Moje sladké tajemství

Světlana Nálepková: Podstoupila plastiku jen kvůli chlapovi?

Touží po lásce tolik, že do sebe nechá řezat?

Mezi celebrity, které propadly umělé krase z ordinací plastických chirurgů se zřejmě zařadila další z nich. Má to ale herečka Světlana Nálepková (57) opravdu zapotřebí?

Diváci, kteří letos sledovali předávání Slavíků, jistě ví, na co narážíme. Při krátkých záběrech do publika, kdy se kamera tu a tam zaměřila na blonďatou herečku Světlanu Nálepkovou (57), totiž řadě z nich spadla brada.

Je to vůbec ještě ta známá, sympatická tvář z filmů a pohádek? Nebo jen maska, která ji vzdáleně připomíná?

Vyhlazená jako dvacítka

Na první pohled bylo zřejmé, že herečka nejen nemá žádné vrásky, a její rty navíc připomínaly kačera Donalda.

Vypadala zkrátka podobně, jako některé hollywoodské celebrity, které propadly plastickým operacím. Máme tedy uvěřit tomu, že za jejím vzhledem stál jen důmyslný make-up a nevhodně použitá rtěnka, nebo si vážně nechala do obličeje napíchat botox? Ještě před lety Nálepková tvrdila, že by to nikdy neudělala.

S hercem Michalem Nesvadbou má dceru Pepinu.

„Botox? Nikdy! Já to nepotřebuju, já opravdu ne. To raději půjdu na plastiku, až to budu jednou potřebovat,“ prohlašovala. Tak zřejmě ten čas už přišel!

Dělá to kvůli chlapům?

Jak známo, Nálepková má pořádnou smůlu na chlapy.

Přehnala to s rtěnkou, nebo šla na plastiku?

Žádné manželství ani milenecký vztah jí nevydržely, a na prahu šedesátky je tak stále sama. Že by snad tedy za její touhou po mladistvém vztahu stála chuť ulovit konečně nějakého chlapa? Rozhodně by už bylo na čase! Nejsme si ale jistí, jestli toho dosáhne tím, že se nechá operativně zbavit veškeré miminky, jen aby měli muži pocit, že je ještě kus a má jim pořád co nabídnout. Stojí jí to vážně za to?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden