Můj kousek štěstí

Svízel dokáže zpomalit rakovinu

Kvetoucí nať se sbírá právě nyní, v červenci. Všechny druhy svízele mají přibližně stejné léčivé účinky. Bylinka je velkou nadějí v léčbě rakoviny.

Léčivé účinky čerstvé rostlinky jsou opravdu veliké, proto se užívá při zvlášť těžkých onemocněních.Babičky sahaly po této bylince často jako poslední naději. Svízel očišťuje od chorobných látek ledviny, játra, slinivku břišní a slezinu. Působí i proti chudokrevnosti, vodnatelnosti, při píchání v boku.Čaj používaný zevně léčí velmi rychle kožní choroby, rány, vředy, uhrovitost. Čerstvě vytlačená šťáva rychle zregeneruje pokožku , po natření necháme šťávu na obličeji zaschnout.

Bylinka poslední záchrany

Lidové léčitelství doporučuje svízel při epilepsii, hysterii, tanci sv.Víta, nervových chorobách, zadržování moči, tvorbě písku a kaménků. Čaj pomáhá i při strumě, jestliže během dne velmi důkladně kloktáme. Svízel je spolehlivým prostředkem i při velmi těžkém onemocnění ledvin, hnisání ledvin, dokonce i tehdy, když selžou všechny další prostředky.Velmi účinná je směs ze svízele, zlatobýlu a pitulníku žlutého. Touto směsí se velmi rychle dosáhne úspěchu. Mnohdy i během čtrnácti dní. Čaj se jen spaří a z něho se vypije nejprve půl šálku na lačno třicet minut před snídaní a zbytek se vypije během dne po doušcích.Při těžkých onemocněních se mají přes den vypít čtyři šálky čaje. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden