Můj kousek štěstí

Svléká se partnerovi natruc?

Zase donaha!

Když v seriálu Volha ukázala ňadra, byl oheň na střeše. Partner měl zuřit. A teď je to tu možná zase. Jako by ho neustálou nahotou jen provokovala. Proč?

Herečka ze seriálu Ulice patří k našim nejobdařenějším celebritám a nahota pro ni není žádný problém. Zato partner už toho má prý plné zuby. Doma tak nejspíš vládne pořádné dusno.

Aneta Krejčíková (32) se před kamerou svlékla už několikrát, naposledy v seriálu Volha, kde si střihla hodně odvážnou scénu. Její partner Ondřej Rančák (37) podle všeho zuřil.

Povídalo se, že jí zakázal, aby svá prsa znovu vystavovala. Neposlechla. Před pár týdny dala na internet video, kde jsou ňadra opět v hlavní roli.

Rozchod?

Fitness trenéra Rančáka to asi znovu nenechalo chladným. Spekuluje se o tom, že si z jeho vzteku už vůbec nic nedělá, protože k rozchodu tomuhle páru chybí už jen krůček.

Koneckonců, podle toho, co herečka ze svého soukromí sdílí na internetu se zdá, že už spolu dávno nejsou. Společných fotek je jako šafránu.

Před časem se hovořilo o tom, že za jejich krizí stojí partnerovy nevěry, které mu měla v minulosti odpouštět. Ale její trpělivost už možná přetekla. Mají spolu sice syna Bena (5) a dceru Toničku (3), to ovšem neznamená, že na sobě nechá dříví štípat.

Může vybírat

Dřív často básnila o tom, že se jednou vezmou, vždyť se také zasnoubili už v roce 2017. Teď se ale o svatbě dlouho mlčí, žádná totiž nejspíš není v plánu.

„Nevzal si mě, možná ani nechce. Nebavím se s ním o tom,“ uvedla k tomu před časem herečka. Vypadá dost odevzdaně, jako by jí už bylo jedno, jak to s jejím partnerem dopadne.

Koneckonců, dobře ví, že stačí znovu odhodit svršky a ze ctitelů si bude moct vybírat. Partner ať se klidně staví na hlavu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden