Můj kousek štěstí

Svléká se v divadle i ve filmu

Můj kousek štěstí

Jeho tvář není příliš výrazná, přesto se jen tak neokouká.

Martina Pechláta (47) známe z Ulice, Kriminálky Anděl, Okresního přeboru, Vratných lahví. Výrazně zazářil v hořké komedii Prvok, Šampón, Tečka a Karel.

Patří ke generaci Husákových dětí a je v podstatě introvert, což je u herce tak trochu problém. O své názory se dělí s přáteli, větší společnost nevyhledává, novináře už vůbec ne.

Dětství měl hezké, strávil ho, dá se říct, v pražské Stromovce, kde jezdil na kole. Když mu bylo patnáct, přišla listopadová revoluce. „Je fakt, že do té doby mi mnoho věcí přišlo normálních. Třeba učit se, kdy byly sjezdy a jak se jmenují různí soudruzi,“ směje se.

Jako kluk si přál být popelářem, osud ho však zavál na průmyslovku, nejspíš omylem… „Některým profesorům jsem musel slíbit, že

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden