Můj kousek štěstí

Svlékne se díky 1. MISI?

Jak málo stačí k tomu, aby se z neznámé mladé herečky stala hvězda! V tomto případě k takovému vývoji zásadně přispěla jedna šikovně získaná role. Pohlednou brunetku Sáru Rychlíkovou (22) od srpna pravidelně vídáme v seriálu 1. MISE.

Její postava temperamentní Mariky Klocové sice není hlavní hrdinkou příběhu, seriál se ale vysílá v hlavním vysílacím čase týden co týden, a to pro vzbuzení popularity naprosto stačí.

Přitahuje pohledy. Do seriálu ji obsadili s jasným záměrem – chtěli krásnou tvář.

Sebevědomí raketově roste

Popularita už začíná herečce nést první ovoce, a nejen ledajaké. Sára se může pochlubit nejen příjemnou tváří, ale také pěknou postavou, není proto divu, že musí odpovídat na dotazy, zda nekoketuje s modelingem. Ještě nedávno tvrdila, že o práci modelky nikdy neuvažovala, není to nic pro ni a prý na takovou profesi nemá dost sebevědomí.

Vida, jaké dělá 1. MISE divy... Spolu s popularitou rostou zřejmě i ambice, a tak už dokonce Rychlíková přemýšlí, že by nabídku na fotky pro jeden pánský časopis přijala. Na focení dostala prý už pár nabídek a rozhodně je nezahodila do koše.

Co ukáže?

Zda nafotí, či nenafotí lechtivé snímky, to je otázka, kterou momentálně řeší. Do svlékání se jí totiž moc nechce. „Chtěla bych ukázat jenom minimum a o tom se právě nyní bavíme. Já nechci, aby mě někdo svlíkal,“ má jasno Sára, jejíž kariéra díky seriálu raketově vystřelila.

Přitom to nejdříve vypadalo, že se spíše než herečkou, stane krasobruslařkou. Bruslila patnáct let a byla velký talent, nakonec ale propadla divadlu. Uvidíme, zda podobně propadne také modelingu, holt, kdo jednou získá roli v seriálu, ten se o svou budoucnost bát nemusí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden