Můj čas na kafíčko

Svojí radou zachránila manželka Kirku Douglasovi život!

Můj čas na kafíčko

Utekla do Francie před nacisty a po čase tam potkala budoucího manžela!

Legendární Kirk Douglas (†103), kterého proslavil například film Spartakus, poznal svoji druhou ženu Anne (101) na romantickém místě, v Paříži. A romantika jim oběma vydržela 62 let!

Slavný hollywoodský herec, který nedávno oslavil neuvěřitelné sté narozeniny, byl ženatý dvakrát. S druhou manželkou je přitom dodnes.

První láska z titulní strany

Kirk se vypracoval nahoru z toho nejnižšího společenského dna. Jeho otec, emigrant, dělal v New Yorku hadráře, což byla hodně opovrhovaná práce. Kirk měl herecký a sportovní talent. Nejdřív sklízel úspěchy v boxu a zápase, později studoval na Akademii dramatického umění.

Tam už všichni věděli o jeho talentu a tak dostal speciální stipendium. Jednou z jeho spolužaček zde jiná budoucí hollywoodská hvězda Lauren Bacall (†89), další pak byla ctižádostivá herečka Diana Dill (†92), o níž ještě bude řeč. Lauren se do něho bláznivě zamilovala.

Protože neměl peníze a svěřil se jí, že strávil dokonce noc ve vězení, když neměl kde spát, snažila se mu pomáhat. Aby ho mohla vídat, chodila schválně s

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden