Moje sladké tajemství

Svou budoucí manželku balil na polárkový dort

Moje sladké tajemství

Ačkoli se jeho úlet nikdy neprokázal, všichni tuší, že oblíbený herec rozhodně není žádný velký svatoušek.

Když se Jan Čenský (60) zamiloval do své budoucí manželky, nebyl zdaleka tak úspěšný jako nyní. Aby ji upoutal, musel se hodně snažit, a dokonce prý použil jeden nezvyklý, ovšem velmi efektní trik.

Charismatický Jan Čenský (60) se prý nedávno přiznal, že ho šedesátka tak trochu děsí, protože si prý začíná připadat starý. „Když jsem byl na škole, šedesátiletý člověk pro mě byl stařec, dědula v důchodu, který jde o holi. Ale je to tady,“ řekl tehdy dokonce herec. My ale moc dobře víme, že právě v jeho případě jsou to zbytečné obavy.

Čenský je stále velmi pohledný muž, a tak není divu, že nemá nouzi o přízeň něžného pohlaví. On je prý ale stále zamilovaný do své manželky Dany, se kterou má syna Matyáše (31). Jak jsme se nedávno dozvěděli, když se Jan zamiloval do své budoucí ženy, balil ji hlavně na

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden