Moje šťastná hvězda

Svou lásku stále tají. Možná ví proč...

Povídá se, že je zadaná. a to velmi šťastně.

Plná lásky, roztoužená a tak okouzlující! Sabina Laurinová (51) prý už nějakou dobu chodí s neznámým podnikatelem. Proč jeho jméno tají?


Na chlapy neměla štěstí, láska se jí dlouho vyhýbala. Když se Sabina Laurinová (51) podle všeho zase zamilovala, jméno jejího vyvoleného je zahaleno tajemstvím. O důvodech se už dlouhou spekuluje. Jedna teorie říká, že se bojí, co o něm budou psát v médiích. Prý jde o velmi citlivého muže.


Je to jen románek?


Pak je tu ovšem ještě jedna možnost. Některé informace totiž naznačují, že je chlapík stále ženatý a z herečkou ze seriálu ZOO má jen románek. Jestli ona akceptuje, že je pouze jeho milenka, nebo věří, že se kvůli ní rozvede, není zcela jasné.


Možná je ráda, že se konečně našel někdo, s kým je jí dobře, a budoucnost příliš neřeší. Navíc se spekuluje, že jeho manželka je partnerovým záletům na stopě. Raději si nedomýšlet, co by se dělo, pokud by přišla na to, že je jí nevěrný právě s Laurinovou.


Mohla by mít pořádnou ostudu. I tato varianta je ale zatím nepotvrzená. V redakci jsme se shodli, že Laurinové přejeme, aby to byla pravá láska, ne pouze flirt..


Velmi křehká láska?


Pro herečku by byl každopádně výhrou jakýkoli fungující vztah. Nevyšlo jí to s rockerem Josefem Vojtkem (58) ani zubařem Karlem Kameníkem (57). Zkusila to s mladšími, ale nikam to nevedlo.


Přitom lásku nikdy neodmítala a zaslouží si ji. Možná konečně přišla. Pravda ale je, že pravý křest ohněm přijde až ve chvíli, kdy všechno praskne. Pak se uvidí, jak je vztah pevný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden