Moje sladké tajemství

Svou milovanou Marušku si musela Marta vymodlit

Zpěvačka netouží po dovolené bez dítěte, mnohem raději je s Maruškou na chatě!

Zpráva o tom, že zpěvačka Marta Jandová (47) porodila před čtyřicítkou dceru Marušku (7), potěšila celou českou veřejnost. Všichni totiž věděli, že si dceru přála opravdu hodně dlouho.

Jak Marta Jandová (47) už dávno přiznala, na Marušku (7), kterou má se svým druhým manželem, gynekologem Miroslavem Vernerem (43), prý dlouho čekala, a tak není divu, že při jejím narození šťastní rodiče plakali mnohem víc než holčička, která právě přišla na svět.

V rodině Jandových je dětí jako smetí.

Manžel ji držel za ruku

A to tím spíš, že samotný porod byl pro novopečenou maminku velmi náročný. Maruška měla totiž pupeční šňůru otočenou kolem krku, a tak byli lékaři nuceni přistoupit k císařskému řezu.

Naštěstí se i v této vypjaté chvíli mohla Marta spolehnout na podporu svého milujícího manžela, který ji po celou dobu držel za ruku. Když pak oba rodiče uslyšeli svou novorozenou dcerušku plakat, byl to prý nejkrásnější okamžik v jejich dosavadním životě.

Marušce věnují všechen svůj volný čas

Protože si oba novopečení rodiče moc dobře uvědomovali, jaký zázrak je v podobě Marušky potkal, věnovali jí v následujících letech všechen svůj volný čas. Marta sice zase začala pracovat, zároveň ale nikdy netoužila dopřát si pár dnů klidu bez dcerky.

Raději spolu s ní a s manželem vyrážela do přírody a na chatu. Ani typická dovolená s dítětem v nějakém resortu Martě nevadí. Místo aby si manželem užívala romantické chvíle, dovádí s Maruškou a dětmi ostatních rekreantů v bazénu.

Neteř skoro stejně stará jako teta

Jandová má zkrátka radost, když je okolo ní rušno, a jak sama říká, mnohem lépe usíná v hluku než v absolutním tichu. To zřejmě souvisí s tím, že sama pochází z opravdu početné rodiny.

Její otec, známý hudebník Petr Janda (78), je v současné době už potřetí ženatý a má čtyři dcery. Ta nejmladší, Rozárka (8), která se narodila v jeho třetím manželství s Alicí Jandovou (38), je tak jen o něco málo starší než její neteř, Martina dcera Maruška.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden