Můj čas na kafíčko

Svůdná dračice tají mladšího chlapa!

Když ohnivá slovenská herečka Táňa Pauhofová (36), hvězda seriálu Milenky, jako mladá dívka toužila po opravdové lásce, žádný muž o ni neměl zájem. Teď když se z ní stala svůdná dračice, přestala mít o chlapy zase zájem ona. Její dospívání nebyla nikdy procházka růžovou zahradou a cítila se prý strašně ošklivá.

„Rozhodně jsem nebyla typem dívky, o kterou mají kluci zájem,“ posteskla si Pauhofová. K tomuto neblahému sebepodceňování dohnala především přísná výchova rodičů. A protože se jí kluci vysmívali nebo se jí přinejmenším nevšímali, na svou obranu se stylizovala do jednoho z nich. „Vypadala jsem jako takový zanedbaný vagabund, i jak jsem se oblékala,“ řekla herečka, kterou celá situace psychicky poznamenala.

Už jim moc nevěří

A i když ze své domnělé ošklivosti nakonec vyrostla do sexy krasavice, pořád si v sobě podle všeho nese stigma, že se na muže nelze spolehnout a nedá se jim důvěřovat, protože vás mohou kdykoli citově zranit. „Zjistila jsem, že mě žádný partner, žádný vztah sám o sobě nemůže udělat šťastnou, to mohu dokázat jen já sama,“ nechala se slyšet s tím, že od té doby, co u mužů štěstí nehledá, se jí žije mnohem lépe. Štěstí totiž nakonec našla hluboko ve svém srdci, a tak jí ho nemůže jen tak někdo vzít. Takže ani když přišla o svou osudovou lásku, slovenského herce Tomáše Maštalíra (42), psychicky se nezhroutila. A to spolu byli dlouhých osm let.

Často však na něj vzpomíná, protože nevěří, že by něco podobného ještě zažila. A to navzdory tomu, že už nějakou dobu randí s o deset let mladším hercem Jonatánem Pastirčákem (25). „Osudový vztah je v životě většinou jen jeden a já ten svůj žila dlouhých osm let. Už spolu sice nejsme, ale díky tomu dobře vím, co je to fatální láska, a jsem vděčná, že jsem ji mohla poznat,“ přiznala.

Vyjde to tentokrát?

Pastirčák působí ve Slovenském národním divadle jako zvukový technik a skládá hudbu k představení Antigona, kde herečka hraje. Táňa si své soukromí velice střeží, a tak to musel být Jonatán, který vše potvrdil. „Ano, miluji Táňu P.,“ přiznal mladík. Mezi herečkou a skladatelem je jedenáctiletý věkový rozdíl, ale ani jednomu to nevadí. Proč také. Zatím není jasné, zda jde o románek, nebo lásku na celý život.Táňa o novém milenci totiž stále mlčí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden