Moje šťastná hvězda

Svůj handicap dokázala proměnit ve velkou přednost

Moje šťastná hvězda

Život jí uštědřil hned několik ne zrovna příjemných lekcí. Slavná Hanička písnička se ale nikdy nevzdala a o své štěstí se dokázala vždy poprat, což jí ve finále zajistilo popularitu.

Jedna z našich nejúspěšnějších a nejoblíbenějších zpěvaček HANA ZAGOROVÁ (75) si svou popularitu musela tvrdě vydobýt. Nakonec ale dokázala, že právě nedokonalosti mohou z lidí udělat velké hvězdy, které se těší neobyčejné přízni diváků.

Jen málokdo si dnes dokáže představit českou hudební scénu bez Hany Zagorové (75). Její repertoár je zkrátka nesmrtelný a fanoušci si zpěvačky váží i z toho důvodu, že je velice skromná a nemá žádné hvězdné manýry. Hudbou se ale původně vůbec živit nechtěla.

Tatínek, který byl stavebním inženýrem, tajně doufal, že se jeho dcerka vydá technickým směrem, stejně jako on. Maminka se zase živila jako učitelka a už odmalička ji vedla k hudbě, ale sama Hanka se viděla spíš jako herečka. V cestě jí však stála vada řeči a zpočátku také plachost, které jí

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden