Moje sladké tajemství komerční sdělení

Svůj šatník můžete osvěžit i uprostřed zimy

Jarní kolekce jsou ještě daleko? Nevadí, dopřejte si módní trendy ještě v aktuálních zimních kolekcích. Nabídka obchodů je bohužel často nepřehledná a mnohdy není jasné, co je jen výprodejem z loňských zásob a co aspiruje na skutečnou módní novinku. Poradíme vám proto, jaké kousky se aktuálně nosí a s čím naopak bez pardónu šlápnete vedle.

Ještě vloni byly regály plné zvířecích potisků v čele s leopardími vzory. Bohužel tahle kombinace sluší zpravidla jen štíhlým ženám, ze všech ostatních udělá – slušně řečeno – krabici. To letos jsou trendy mnohem univerzálnější. A i když odkazy na zvířecí říši ještě sem tam drápky vystrčí, prim hrají docela jiné vzory.

Vítej retro aneb puntíky a pruhy, kam se podíváš


Ve světě módy tvoří takový ostrůvek jistoty. Puntíky slušely už našim babičkám a co pár let se s železnou pravidelností vrací. Pokud na ně vsadíte, získáte do svého šatníku vcelku univerzální kousek. Tentokrát letí absolutní klasika – světlé puntíky na tmavém podkladu, maxi vzory nebo mix obojího. Psychedelické duhové kombinace z dřívějška jsou už naštěstí dávnou minulostí.

A zdaleka nepatří jen létu! Dopřejte si puntíky na zimních šatech, teplé sukni či roláku. K mání jsou dokonce i rafinovaně vzorované bundy. Pozor však na jediné – buřtíkovitý střih. Sestava veselých teček a látkových faldíků nesluší skoro nikomu.

A jak je to s pruhy? Na módních molech najdete zejména ty pastelové, střídající různou šířku. Pepek námořník už k vám domů nevtrhne, spíše narazíte na jemné souznění oranžové, modré a bílé ve všech myslitelných odstínech. Pro vintage dojem je pak tento prvek kombinován navíc ještě s krajkou nebo úpletem. Ideální zdroj nápadů pro DIY tvořilky i milovnice nevšednosti.

Třásně se postarají o pozornost za všech okolností


Nový kabát už máte a sukni také nepotřebujete? Nevadí, zbývají ještě kabelky. Novinky pro rok 2020 už jsou venku, tak proč váhat? Letos se bude nosit zejména návrat k přírodě a letní rozevlátost. A to bez ohledu na roční období. Naprostou povinností milovnice trendů budou dlouhé třásně a teplé zemité barvy.

Pamatujete na legendární kabelku Jackie, které dala jméno její nejslavnější nositelka Jackie Kennedyová? Neutrální krémové pozadí s černými či hnědými výraznými detaily – to bude poznávacím znamením letošní kabelkové sezóny!

V nabídce je má celá řada známých značek. A jak zjistíte, kde se dají zrovna sehnat za nejvýhodnější ceny? Stačí kliknout na kategorii Oblečení, obuv a doplňky na www.buykers.com/cz a okamžitě budete mít jasno.

Prostě Havaj aneb až za hranici exotiky


Třásně jdou skvěle dohromady s dalším trendem – výraznými motivy exotické zeleně. Doby, kdy listy monstery nebo palem vládly jen ložnímu povlečení, jsou už dávno pryč. Zelená, hnědá a pár akcentů v podobě žluté či bílé charakterizuje aktuální „havajskou“ inspiraci skutečně dokonale.

Nemůžete sáhnout vedle, váš šatník se navíc rozzáří kouskem přírody i v čase, kdy jí za okny máme opravdu poskrovnu. Stačí se jen nebát netradičních kombinací a nápadů. A ruku v ruce jdou s bohatou paletou listů i květiny. Nehýří barvami, sází spíše na zemitost a tak vlastně celou kompozici nenásilně doplňují. Popusťte uzdu své ženskosti, ale přitom se nenechte omezovat zažitými barvami a kombinacemi. Naivita je povolena a lehkost doporučena. A nezáleží na tom, zda mluvíme o novém kousku do vašeho šatníku nebo nastavení vaší mysli. Móda přece není nic jiného, než hra s barvami a tvary.

Na zimní šatník vám pomůže vyzrát About You sleva


Nemáte čas na návštěvu módních přehlídek a přitom si chcete ve světě módy zachovat přehled? Oblíbená About You sleva na www.buykers.com/cz/slevove-kody/about-you vám předestře jen ty opravdu aktuální kousky, ovšem ve všech možných kombinacích. Pohlídejte si oblíbené víkendové nákupy, kde mohou ceny klesnout až o 60 %, i další vychytané akce. Módní trendy vás nemusí zruinovat, stačí jen vědět, kde nakupovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden