Můj kousek štěstí

Svůj život jel na plný plyn!

Můj kousek štěstí

Odešel idol dívčích srdcí 80. let. Zhýralá Mánička a nekonečně vysoký zpívající bubeník

Koncertoval před plnými sály a dívky mu ležely u nohou, po revoluci se na něj ale zapomnělo.  I když se mu comeback nepovedl, jedno velké životní štěstí ho ještě potkalo. Jeho dcera!

Za svůj život si vyzkoušel všechno, podnikání i mateřskou. I když se mu návrat po revoluci nepovedl, jeho dcera nikdy nezapomněla, jak se jí otec věnoval.

A to byla velká osobní výhra, i když mohl zpěvák a bubeník už jen vzpomínat, jak kdysi vyhrál anketu Zlatý slavík. Soudruhům se však nelíbily jeho dlouhé vlasy, tak prvenství oficiálně přiřkli Karlu Gottovi (†80).

O jeho mládí toho nikde mnoho nenajdete. Jako by jeho život začal až v okamžiku, kdy se poprvé nasoukal za bubny v kapele Petra Hanniga (75). Vytáhlý hubeňour se jednoduše nedal přehlédnout.

„Rostl jsem až do svých osmnácti let. Teprve pak jsem se zastavil na

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden