Moje šťastná hvězda

Sympaťák, který svou rodinu miloval ještě víc než hraní

Moje šťastná hvězda

Měli ho rádi diváci i kolegové, protože byl vždycky plný optimismu a také velký profesionál. Zůstal věrný své práci i manželce, s níž strávil víc než půl století.

Přestože za svou hereckou kariéru zvládl Václav Postránecký (†75) stovky rolí, pro většinu z nás zůstane především jedním z nezapomenutelných tatínků v komedii století.

Své herecké mistrovství a velký komediální talent nezískal Václav Postránecký (†75) na žádné herecké škole, ale odkoukal ho ze života a inspiroval se lidmi, které potkával. Možná i proto ho diváci milovali, cítili, že je jedním z nich.

A tak ho vnímali i jeho kolegové, kteří na něj vzpomínají jako na velkého profesionála, talentovaného a nesmírně pilného člověka a herce, který si vybíral těžké a složité role, na nichž musel dlouho pracovat. Měli ho rádi i v soukromí, měl rád veselou společnost, ale zároveň o něm dobře věděli, že jestli něco miluje snad ještě víc než

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden