Moje sladké tajemství

Sympatickou herečku nerozhodí žádná maličkost

Moje sladké tajemství

S Janem Krausem mají doma spravedlivě rozdělené role. Zatímco on řídí celý vesmír, ona se stará o vaření a chod domácnosti.

Atraktivní Ivana Chýlková (57) prý už jako malá věděla, že se stane herečkou. Když snila o svém budoucím povolání, jistě ani náhodu netušila, že jí tato profese přivede i životního partnera.

Herečka Ivana Chýlková (57) je na divadelních prknech a před filmovou kamerou skutečně nepřehlédnutelná. Může za to nejen její výška, vždyť měří sto osmdesát tři centimetry, ale především její nesporný talent a bravurní výkony.

Byl to opravdu silný ročník

Po herectví toužila už od dětství a o jiném povolání prý vůbec neuvažovala. A tak se hned po škole přihlásila na ostravskou konzervatoř a po ní ještě vystudovala pražskou DAMU. Tam měla velké štěstí, vždyť k jejím spolužákům v ročníku patřili Eva Holubová (62), Karel Roden (58) a Vilma Cibulková (58).

V komediích je jako doma

Ivana už na počátku své umělecké kariéry hrála především silné, sebevědomé a emancipované ženy, které muže zároveň děsí i přitahují. Už v

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden