Můj kousek štěstí

Syn děsí talentem

Její práce ji zároveň naplňuje, ale i vyčerpává a ničí. Z toho až mrazí. Postoj Evy Burešové (28) k herectví dobře vystihuje třeba i odpověď na otázku, zda by si přála, aby syn Nathaniel (4) kráčel v jejích stopách.

„Já doufám, že nepůjde, protože je ta cesta velmi náročná,“ svěřila se hvězda seriálu Slunečná. „Není to tak, že se umělec ráno probudí a řekne si, že chce hrát v tomto seriálu a filmu, a také se mu to hned splní, bude se o něm psát a mluvit.“ Tmavovláska vysvětluje, že herectví je náročná dřina, vyžaduje spoustu talentu, ale úplně nejhorší je, jak moc závisí na štěstí.

Ruce jí však svazuje skutečnost, že malý Nathaniel patrně zdědil umělecké nadání po rodičích, po mamince to herecké, po tatínkovi, hudebníkovi Michaelu Krásném (37), je zase velice muzikální. „Zpívá, hraje na všechny hudební dětské nástroje, které máme doma.

Dokonce přehrává i scény svých oblíbených filmů,“ nadšeně líčí šťastná maminka. Určitě by však se synkem neobíhala castingy na reklamy či dokonce na dětské filmy. Pokud v něm však skutečně zvítězí umělecké vlohy, nebude mu v ničem bránit, to by jí připadalo sobecké.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden