Můj kousek štěstí

Syn ho bude pěkně pérovat

Pokouší kvalitu rodinných vztahů. Petr Rychlý (56) kývl, že se nechá na divadle režírovat svým vlastním synem. „Doufám, že o syna navždy nepřijdu,“ povzdechl si při představování nového divadelního projektu.

Ondřej Rychlý (29) připravuje v Divadle Kalich francouzskou komedii z prezidentské pracovny S pravdou ven a nabídl v ní roli tátovi, který coby doktor Mázl v Ordinaci v růžové zahradě na jaře domázloval.

Zatím se synem předvádějí, jak si rozumějí.

V seriálu byl od září roku 2005 celých 15 let a šest měsíců. Jistě si od bílého pláště rád odpočinul, ale koneckonců spousta peněz, kterou za roli dostával – v těch nejlepších měsících se hovořilo o částce dosahující ke 200 tisícům korun – byla kvalitní náplastí za ten nekonečný kolotoč.

A teď vzal zavděk i divadelní rolí. Pro herce je ošidné, když se zapíše jako jedna výrazná postava, která divákovi okamžitě naskočí, jakmile ho spatří.

V dalším díle ho to může rušit a režiséři to dobře vědí. Ondřej tak udělal záslužný čin. Otci bude na jevišti sekundovat Luboš Veselý (60). „Bude to tedy Rychlý a Veselý divadelní kousek,“ říká Petr Rychlý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden