Můj čas na kafíčko

Syn se manželům Růžičkovým narodil den před výročím jejich svatby!

Před lety by si bývala Andrea ponechala své příjmení, ale nyní už chtěla společné!

Stačil prý jediný pohled do očí Mikoláše Růžičky (39) a Andrea Růžičková (33) věděla, že je to v jejím životě převratný okamžik. A jejich vztah to opravdu potvrzuje!    

Rodačku z východního Slovenska jsme si i díky popularitě, kterou získala díky televizním seriálům, zvykli brát pod jejím rodným jménem Andrea Kerestešová. To už ale neplatí, dnes si diváci a její fanoušci musí zvyknout na to, že je to Andrea Růžičková. Ona sama si na to zvykla rychle a ráda!

Svatbu si užívali opravdu naplno!

V Praze se jí okamžitě zalíbilo

Šťastné dětství Andrea prožila v Hlinném, což je malá vesnice. Pozor na ni dávali dva starší bratři, ale hlídat jí moc nemuseli ani v obvykle bouřlivém období dospívání. Na diskotéky moc nechodila, raději hrála v kostele a zpívala ve sboru. Do svých osmnácti let Andrea východní Slovensko vlastně vůbec neopustila, prvním kontaktem s velkým světem pro ni byla vysoká škola pedagogická v Trnavě. Dokázala si tehdy přivydělávat účinkováním v reklamách. Místo toho, aby šla sama po studiu učit, rozhodla se dál na sobě pracovat. Reklamy jí dovedly do Prahy a tady se jí zalíbilo natolik, že se rozhodla zde zůstat natrvalo. Začátky byly těžké, jedna filmová role to ale potom změnila. Jednalo se o populární Rafťáky a Andrea práci dostala, i když odmítla požadavek na to, aby se před kamerou obnažila. Největší úspěch pak zažila s rozsáhlým retro seriálem Vyprávěj, kde si zahrála jednu z hlavních rolí. Konkurzem přitom musela projít celkem sedmkrát, než bylo rozhodnuto!

Nic neplánovali, ale všechno jim vyšlo!

Setkali se na výstavě

Svůj první polibek dostala ještě v „domácím“ prostředí. „Bylo to u nás na vesnici na fotbalovém hřišti,“ vzpomínala. „Tenkrát jsem měla na sobě růžovou teplákovou soupravu a věřila, že si mě ten kluk jednou vezme. Byla to i má první láska. Taková ta čistá a krásná.“ Na nezájem mužů o její přízeň si okatá kráska ale nemohla nikdy stěžovat, vždy se ovšem snažila pečlivě si vybírat. Dlouho jí vztahy moc nevycházely, ale jak se říká, kdo si počká, ten se dočká. A Andrea toho čekání určitě nelituje, protože s hudebníkem Mikolášem Růžičkou si rozumí od první chvíle, kdy se potkali. Došlo k tomu na výstavě jejích fotografií. „Viděli jsme se asi minutu a na ten okamžik do smrti nezapomenu,“ uvedla herečka. Na veřejnosti se ukázali jako dvojice poprvé na brněnském Plese v opeře. Andrea si pochvalovala, jak krásné životní chvíle prožívá. Věřila, že budoucnost bude ještě hezčí – a dnes už ví, že se nemýlila.

Svatební šaty si sama navrhla!

Do svatby se Mikoláš s Andreou nijak nehrnuli, když už se ale rozhodli, tak si jí vychutnali. Pro populární herečku to byla svatba jejích snů. Došlo k ní v létě roku 2016 v kostele sv. Petra a Pavla v Dolanech u Hlinců v úzkém kruhu rodiny a nejbližších přátel. Andrea měla na sobě modrobílé šaty, které si navrhla společně s kamarádkou. „Nechtěla jsem být svázaná, ale chtěla jsem běhat po louce, mít nízké podpatky a cítit se uvolněně,“ vysvětlila. Také

První velká role v Rafťácích.

Mikuláš si svatbu pochvaloval. „Byla podle našich představ. Komorní, čistá, na romantickém místě a s krásnými lidmi.“ Andrea změnou svého příjmení možná trochu překvapila. „Možná kdybyste se zeptali před pěti lety, než jsem poznala Mikoláše, odpověděla bych, že si jméno svého muže nikdy nevezmu,“ konstatovala. „Ale teď jsem to tak cítila. Chtěla jsem, abychom měli stejné jméno a byli rodina.“ Rodina, to znamená i děti. „Nejsem člověk, co by svůj život plánoval. Víc si užívám životních překvapení. Pokud se má stát to, že otěhotním, ať to není na základě nějakých tabulek,“ prohlásila Andrea v jednom rozhovoru. A došlo k tomu opravdu spontánně. Téměř přesně do roka pak přivedla herečka na svět syna – pouhý jeden den dělil jí a manžela, aby slavili narozeniny svého potomka vždy společně s výročím své svatby. Má to ale i své výhody, takhle může rodina vlastně slavit dva dny po sobě najednou!

Okamžitě jí bylo jasné, že Mikoláš je pro ni tím pravým!

Po porodu se pro ni nic nezměnilo!

Andrea ví, že dítě přišlo v pravý čas. „Všechno jsem si do sytosti užila, nemám pocit, že bych o něco přišla,“ prohlásila. A necítí se ani odstřižená od svého předchozího života. Občas mě lidé straší řečmi typu: až budeš mít dítě, bude po životě. Nikdo o tebe nebude mít zájem, zůstaneš tlustá, s povislým břichem a povislými prsy,“ líčila. „Já to tak vůbec necítím. Tělo se po porodu dává dohromady a úspěšně to zvládá samo. Přijde mi to stejně neuvěřitelné, co všechno dokázalo!“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden