Moje šťastná hvězda

Syn vyletěl z hnízda

A už jsou doma sami. Moderátor a herec Jan Kraus (67) se spolu se svou ženou, herečkou Ivanou Chýlkovou (57), musí vypořádat s tím, že jejich rodinné hnízdo definitivně opustil jejich syn Jáchym (22).

Ten se ale neodstěhoval jen o ulici dál, jak je nyní u potomků slavných zvykem, nýbrž na úplně jiný kontinent. „Když to dobře dopadne, sejdeme se v Asii,“ nechal se slyšet jeho otec. Kde ale přesně žije, to už neprozradil.

Každopádně to budou mít v současné době dost komplikované. Mladý Jáchym se prý ale snaží všechno co nejdříve zařídit, jejich shledání ale asi ani tak nebude vůbec jednoduché. Jáchymovi na tom moc záleží a jeho otec svým sarkastickým humorem upřesnil, proč.

Budou ho sponzorovat?

„Zdá se, že by taky rád viděl rodiče. Má to přímou souvislost i s existenčními starostmi. Je dobré občas rodiče pozdravit. Zejména před platbami a podobně,“ vysvětlil se smíchem Kraus.

Jan s Ivanou by byli rádi, kdyby se jejich syn konečně našel a věnoval se něčemu, v čem bude dobrý. Do té doby ho ale nejspíš budou muset sponzorovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden