Můj kousek štěstí

Synové jí dali přednost

Je patrné, že je zamilovaná až po uši a řeči o tom, že její vztah nemá budoucnost, jsou jí fuk.

Slavně zvítězila nad bývalým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (41).

Jejich synové si totiž směli vybrat, s kým chtějí trávit vánoční svátky, a světe, zboř se, dali přednost romantickému Štědrému večeru s Lucií Vondráčkovou (43) a jejím milencem, bojovníkem MMA Zdeňkem Polívkou (25). „Jsou už velcí a říkají si sami, co chtějí. Je to pohoda a všem je fajn,“ směje se zamilovaná zpěvačka.

Zda je mladičký potetovaný bijec dobrým vzorem pro její syny, to je velká otázka.

Z jejích slov vane dobře postřehnutelná ironie, všem fajn totiž určitě není. Ze zdrojů blízkých nové rodině Plekance se šíří, že sportovec zuří.

S druhou ženou Lucií Šafářovou (36) připravovali klukům Vánoce jako z luxusního katalogu, peníze na to hokejista a někdejší tenistka rozhodně mají. Leč chlapci si vybrali svátky s matkou a jejím potetovaným svalovcem, kterého Plekanec, podle všeho, nemůž vystát.

Zato jeho kluci k němu mají evidentně blízko, snad i proto, že je tak mladý a třeba jim díky tomu i lépe rozumí. Rozesmátá Lucie si spokojeně mne ruce.

Není tajemstvím, že s Plekancem se nerozešli v dobrém a pocit, že má nad ním teď navrch, musí být k nezaplacení. Udělila mu nepříjemnou lekci. Tedy spíše jejich synové.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden