Sýrová pizza quattro formaggi

Upečte si doma slavnou a typickou italskou pizzu. Základem je tučná smetana místo rajčatového suga.  

Suroviny na 4 porce:

85 g mozzarelly na menší kousky

30 g strouhaného sýru Pecorino

30 g sýru Fontina na menší kousky

55 g sýru Gorgonzola nebo Bisalta Blu

2 prolisované stroužky česneku

čerstvá petrželka

4 lžíce 30% smetany

Příprava:

Z těsta na pizzu vytáhneme na pomoučeném plechu tenkou kruhovou placku a zvýšíme jí okraje.Všechny suroviny na náplň smícháme dohromady v takové hutnější sýrové drobivé těstíčko, rovnoměrně je navrstvíme na připravený korpus, posypeme čerstvou petrželkou a dáme dozlatova upéct.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden