Můj kousek štěstí

Ta role jí může zlomit vaz...

Téhle dámě se na reakcích diváků a fandů vůči její osobě pořád něco nelíbí. Proto v odpovědích na dotazy často mlží a zatajuje své soukromí ze všech sil. Marně, a o to zuřivěji, například zapírala svého čerstvého přítele, kuchaře Přemka Forejta (33).

A přesto teď strká hlavu pod gilotinu. Tím popravištěm je nová řada „Tváře“, ve které se Eva Burešová má stát opět jednou z porotkyň. Bude komentovat výstupy soutěžících, bude muset být vtipná, zábavná, leč spravedlivá, a navíc by měla o imitovaných osobnostech něco vědět.

Zatímco ve Slunečné „jede“ čistě podle smyšleného scénáře, tady bude za sebe. Žena, která je tolik citlivá na jakoukoli kritiku, to asi schytá po každém díle, to si může být už teď jistá.

Pár jenom "jako". Diváci si ji s Lamborou spojují, ale v soukromí ide každý svou cestou.

Malý příklad

Taková Patricie Pagáčová (32) by mohla vyprávět! Herečka si vyzkoušela porotcovství jak v show Tvoje tvář má známý hlas, tak v soutěži SuperStar. A diváci na ní nenechali nit suchou, strhali její „fundovanou“ kritiku mnohem víc, než v případě výkonů samotných soutěžících.

Cítí se na roli porotkyně?

Jak je vidět, stalo se zvykem porotce kritizovat surověji než soutěžící. Nebojí se Eva, že napodruhé to už v porotě nedá, že se divákům už „přejedla“? A nehraje roli, že v případě Tváře zase o tolik nejde a je to víc show než životní příležitost pro mladé zpěváky? Sedět tu s ní má i herecký kolega Marek Lambora (25).

Jemu ale o moc nejde, protože v uvažovaném pokračování úspěšného seriálu Slunečná hrát nemá, zatímco Eva to dostala příslíbené. Nezkazí si to tím, že si znepřátelí fanoušky? Jde jí o hodně! A navíc zatímco Slunečná je primácký pořad, Tvář patří konkureční Nově…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden