Můj kousek štěstí

Ta spousta štěstí visí na vlásku!

Potřebuje stále o něco usilovat, možná proto ani tu svatbu nechce...

Slavná a bohatá Lucie Bílá (56), matkou syna a láskou hromotluka ověnčeného úspěchy ze soutěží v silových sportech. Stačí to ke štěstí? Mělo by, jenomže absolutní úspěch vypadá jinak.

Dost dlouho byla považována za neodstranitelnou zlatou slavici po vzoru jejího častého pěveckého parťáka Karla Gotta (†80). V posledním ročníku ovšem tuhle královnu české pop music z prvního místa v anketě Český slavík odsunula mladá rivalka Ewa Farna (28) a začalo se mluvit o konci jedné éry.

Pak zpěvačka Lucie Bílá (56) postupně přiznala, že i ona během covidu přicházela o podstatné výdělky, a dokonce si nechala vyplatit speciální dotaci od státu, která měla ztráty umělců kompenzovat. Podle zjištění novinářů dostala 60 tisíc korun, přitom v Otvovicích vlastní luxusní vilu, kulturní dům a restauraci a v polovině roku 2021 si pořídila další nemovitost, v níž plánovala otevřít fitness centrum a kadeřnictví.

Lucie Bílá je podnikavá dáma a její portfolio aktivit začíná showbyznysem, pokračuje gastronomií včetně prodeje exkluzivní kávy a (ne)končí prodejem šperků, z nichž některé sama vyrábí. Je právě tahle hyperaktivita na podnikatelském poli to, co ji činí šťastnou?

Cítí-li potřebu žádat stát o z jejího pohledu mizerných 60 tisíc, asi se v roli byznysmenky necítí tak zcela komfortně. Možná je o poznání klidnější, když ji obejme Radek Filipi (38), o sedmnáct let mladší lamželezo, který ještě nedávno vážil 137 kilo, a byť čtvrt metráku shodil, je ho pořád kus a o Lucii stojí.

Ta je ráda, že ho má, a to se daří už celých sedm let. Prý ještě chvíli, a bude to její nejdelší vztah. „Dokonce jsem ho jednou i poslala pryč. Jsem ráda, že se nenechal odehnat,“ přiznává.

Bude ale Filipimu stačit její láska bez „povýšení“ vztahu o společného potomka? Existence Filipa Kratochvíla (27) mu rodičovský pocit nenehradí, zatímco Bílá jediné dítě staví naprosto zřetelně na první místo v životě. K dokonalému štěstí chybí tedy podstatný kus oběma. Dlužno podoknout, že to, co mají, si dovedou užít. Tak jim držme palce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden