Můj kousek štěstí

Ta tedy umí šetřit

Je trochu s podivem, v jaké kaši se během koronavirové pandemie ocitli téměř všichni známí herci. Většina mluví o tom, že brzy půjde žebrotou, přitom je známo, že v seriálech vydělávají až patnáct tisíc korun za natáčecí den.

Cožpak si nic neušetřili? Podle všeho, co o sobě rozhlašují, to vypadá, že z vil s bazény se hromadně stěhují do pastoušek. Lucie Benešová si také stěžuje na průvan v peněžence, ale té to odpustíme, protože je maminkou čtyř dětí a majitelkou psů a koček. I ona zdůrazňuje, že její velká rodina musí šetřit.

Kromě jiného dbá, aby se během stolování vždy všechno snědlo, aby děti nenechávaly zbytky, protože to Lucie nesnáší – a to je chvályhodné. Pokud přece jen zbyde pečivo, tato vzorná hospodyňka jej usuší a posílá strýci na venkov pro králíky.

Natáčení Slunečné naštěstí pro Lucii pokračuje i o prázdninách, a tak si do budoucna snad nebude muset tak úzkostlivě utahovat opasek. A co bude nového s její postavou hostinské Rózy, bývalé prostitutky? Prý si něco začne s Janem Šťastným (54) – samozřejmě pouze v seriálu, kde hraje profesora Kohouta. Její manžel, herec Tomáš Matonoha (49), tedy může být dál v klidu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden