Můj kousek štěstí

Tahle tahá za nitky v zákulisí seriálu!

Pěkně od lesa na to šla. Ovšem výsledek stojí za to! Takovou pozici, jakou má dnes Eva Decastelo, žena, která si ještě před pár lety sotva mohla s čistým svědomím říkat „herečka“, má dnes málokterá dáma v českém showbyznysu.

Měla ale obrovský čich na toho pravého žolíka a hlavně kliku, že její manžel jako scenárista a producent udělal „zlatou ránu“ se seriálem Slunečná, který v televizi láme rekordy. Lépe se snad vdát nemohla a díky tomu má nejen jistotu trvalého příjmu, ale její společenská prestiž stoupla až tam, kde by, i s ohledem na její pornografickou minulost, mohla drbna a cukrářka Dolejšová jinak sotva být.

Samé lichotky

Nahota je už ale minulostí a René Decastelo (47) je nad ni sám povznesen. Dokonce natolik, že je na tělo své ženy stále hrdý a nebrání jí, aby ho odhalovala na sociálních sítích. A reakce lidí? Tak třeba: „Kde jsou špeky? Nádherně štíhlá,“ pochválil ji fanoušek poté, co se herečka pochlubila výsledkem několikatýdenní krabičkové diety.

S pochvalou přispěchala i kolegyně ze Slunečné Tereza Brodská (52). „Bych takhle chtěla vypadat.“ A sebevědomí Evy Decastelo bourá strop. Dočkala by se od kolegyně takové poklony, kdyby nebyla ženou scenáristy a producenta, kterého si všichni předcházejí?

Má všechny v hrsti

Ponechme tu otázku galantně bez odpovědi. Jisté ovšem je, že s Evou si to ve Slunečné nebude chtít rozházet vůbec nikdo. Dějová linka je křehká věc, může se stát cokoli a také se stát cokoli musí. Občas musí prostě někdo z kola ven… Jedno je ale jisté. Eva Decastelo to nebude. Tedy, pokud nebude sama chtít…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden