Můj kousek štěstí

Tahle velká láska s léty zhořkla

Můj kousek štěstí

Energická pražská holčička. Tak se charakterizuje zpěvačka Marcela Holanová (65), která vešla do širokého povědomí nestárnoucím hitem Čau, lásko. Ten ji nejvíce proslavil.

Mimo jiné i proto, že se jedná o duet se samotným Mistrem Karlem Gottem. Právě s ním ji seznámil manžel Karel Šíp (71), čímž Marcele profesně pomohl. Ta si teď přesto myslí, že se snad se Šípem ani neměli potkat.

Vzpomíná na to, že kdysi chodila s italským hudebníkem, a kdyby si ho bývala vzala, mohla žít v milované slunné Itálii, naučit se perfektně jazyk a zpívat v italštině. Jenže maminka jí to zakázala, a tak přitažlivá rusovláska zůstala v Praze.

Ale nepředbíhejme. Jako malá holka se chovala spíš jak kluk. Běhala po cizích zahradách, kradla tam ovoce. Máma ji za to vždycky

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden