Moje sladké tajemství

Táhne to Bílou a Bártu pořád k sobě?

Líbí se mu jen její vnady, nebo je za tím něco víc?

Jedno staré přísloví říká, že stará láska nerezaví. Své by o tom zřejmě mohla vyprávět Lucie Bílá (51) a její bývalý manžel Václav Noid Bárta (36). I když v jejich případě možná nejde ani tak o lásku jako spíš o pořádné sexuální napětí.

Jak jinak si totiž vysvětlit viditelné jiskření, které mezi nimi probíhá během muzikálu Sestra v akci? A co na to říká zpěvaččin mladý milenec Radek Filipi (34)? Provokovala výstřihem Několikanásobná zlatá slavice platila vždycky za tajemnou krásku s bujnými přednostmi.

Pro jistotu, aby si jejího poprsí každý všiml, souká ho pravidelně do velkých dekoltů. Nejinak tomu bylo i na sportovním dni herců ze zmíněného muzikálu. Bárta mohl na své bývalé oči nechat a nejednou mu zrak zabloudil hluboko do zpěvaččina výstřihu.

K jejím vnadům se tiskl, jako by je v životě neviděl!

Na jeho obhajobu je ale třeba uvést, že ten den se Lucii Bílé díval do očí asi opravdu jen málokdo. Zvažují velký návrat? V muzikálu hrají Bárta s Bílou společně. On ji nosí něžně na rukou, vytahuje ji kratičk é šaty a obličej má v blízkosti jejích ňader.

Nikdo by se nedivil, kdyby to mezi nimi znovu zajiskřilo a dali to zase dohromady. Pak by ovšem její milenec Filipi asi musel jít z kola ven.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden