Můj čas na kafíčko

Tajemná žena mi předávala důležitá sdělení!

Řekla mi, že se můj manžel brzy změní a měla bohužel pravdu!

Kdysi jsem bývala nedůvěřivá ke všem možným věštbám a proroctvím. Díky dvěma setkáním jsem změnila názor.

Se svým manželem jsem nejprve chodila čtyři roky, pak až jsme se vzali. Znali jsme se za tu dobu hodně dobře. Měli jsme dvě dcery, obě nám dělaly radost. Celkem brzy se pak provdaly a my jsme s Romanem zůstali sami. Dál mi připadalo, že si dobře rozumíme.

Trápení skutečně přišlo

Jednoho dne jsme se vraceli z oběda v restauraci, když měl Roman telefon na mobil. Vzdálil se a mě oslovila záhadně vypadající žena, která vypadala trochu jako žebračka. Domnívala jsem se, že bude chtít nějakou almužnu, ale ona mi začala věštit budoucnost.

Neřekla toho moc, pouze mě upozornila, že mě s mým manželem čeká brzy nějaké velké trápení.Nebrala jsem její slova vážně a vzpomněla jsem si na ně až po čase, kdy se Roman skutečně začal měnit. Našel si nové přátele a trávil s nimi více času než se mnou.

Začal denně chodit do hospody a já jako bych se z jeho života vytratila. Pokoušela jsem se s ním o tom promluvit, ale jako bych si povídala se zdí. Často jsem si vzpomněla na tu tajemnou ženu a docházelo mi, že možná opravdu viděla do budoucnosti.

Třetí věštba mě potěšila

Asi po půl roce jsem onu ženu potkala znovu. Opět mě oslovila a tentokrát mi sdělila, že brzy budu sama. Chtěla jsem po ní vysvětlení, ale jen se tajemně usmála. Ani tentokrát se nemýlila. Manžel totiž propadl alkoholu úplně. Vyhodili ho i z práce.

Byla jsem z toho smutná, ale postupně jsem pochopila, že Roman už se nezmění. Rozvod byl jediným řešením. Potřetí jsem tu ženu potkala už jako rozvedená. Naznačila mi, že potkám někoho nového a hodného.

Nyní jsem jí už věřila  a opravdu jsem za tři týdny díky náhodě našla zajímavého muže, se kterým jsem dodnes. Nevím, jak to ta žena dělala a proč mi to vlastně říkala, bez nároku na nějakou odměnu. Do mé budoucnosti ale skutečně viděla přesně!

Lucie H. (58), Kladno

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden