Můj čas na kafíčko

Tajemná žena znala přesně moje myšlenky!

Neměla jsem se s tou záhadou ani komu svěřit!

Stává se, že dojde ke spojení mezi dvěma světy, které si neumíme vysvětlit.

V dnešní době, kdy jsou všude kamery a dá se spojit s kýmkoliv na světě, není nic divného, když má člověk pocit, že ho někdo sleduje. Za hranice tajemna se ale dostane, pokud někdo zná i jeho plány a myšlenky!

Mobilem to nebylo

Jednoho dne mi zazvonil mobil. Bylo to číslo, které jsem neznala. Na druhém konci se ozval ženský hlas, který mi řekl, abych nechodila do obchodu, kam jsem měla namířeno, protože mají z technických důvodů zavřeno. Vůbec jsem to nechápala. Opravdu jsem byla na cestě za jedním nákupem - a jak jsem se za pár minut přesvědčila, obchod byl skutečně uzavřen. Jak ale mohl někdo vědět, kde jsem a co chci udělat? Myslela jsem si, že mi někdo do mobilu nasadil nějaké sledovací zařízení. Jako rozvedená a osamělá žena jsem si ale neměla ani komu postěžovat. Bála jsem se, že kdybych to někomu řekla, poklepal by si prstem na čelo. Mobil jsem pak raději nějaký čas nechala vypnutý. Nebylo to ale nic platné. Ta neznámá žena se mi znovu ozvala na pevnou linku. A opět přesně věděla, co jsem chtěla vařit. Na můj vyplašený dotaz se jen zasmála a řekla, že my jsme spolu propojené.

Odmlčela se náhle

Nerozuměla jsem tomu. Měla jsem z toho strach. Nemohla jsem ale zabránit dalším hovorům. Děsilo mě to a současně jsem byla vždy i zvědavá, co mi ta tajemná neznámá řekne. Věděla vždycky všechno, jako by mě opravdu sledovala a usídlila se mi v hlavě. Trvalo to několik týdnů. Skoro jsem si na to zvykla, protože jsem pochopila, že se mnou ta žena nemá zlé úmysly. Pouze jsem tu záhadu nemohla normálním lidským rozumem pochopit. Potom najednou to telefonování přestalo a už se nikdy neopakovalo. Dodnes nevím, co to mělo znamenat. Byl to snad někdo z onoho světa? Nebo jsem opravdu byla s nějakým jiným člověkem někde na světě propojená tak, že četl i moje myšlenky? Ráda bych věděla, jestli se něco podobného nestalo některé z vašich čtenářek.

Táňa M. (49), Třebíč

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden