Můj čas na kafíčko

Tajemná znamení přírody

Můj čas na kafíčko

Napadlo vás už někdy, co vám chce říct třeba motýl, když usedne na vaše rameno?

Žádné setkání není náhodné. Ani ta, která se zdají nevinná. Co vám napovídá beruška, když vám přistane do vlasů? A co vážka, když se vám náhle zjeví před očima? Odhalte význam poselství z říše hmyzu...

Vážka

Je to známý symbol štěstí. Když se před vámi nečekaně objeví, je to jasné znamení o spolehlivých lidech kolem vás, kterým můžete plně důvěřovat.

Motýl

Pokud uvidíte samotného motýla, který vám usedne na rameno, přináší zprávu o vaší transformaci, pro kterou potřebujete být chvíli sama. Jestliže uvidíte společně dva motýly, je to symbol šťastného partnerství.

Beruška

Červená kráska s černými puntíky dělá radost dětem i dospělým. Podvědomě už víme, že je to pozdrav šťastného dne. Když má sedm teček na zádech, nese

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden