Můj čas na kafíčko

Tajemství léčivých pyramid

Fascinuje vás tajemství starodávných pyramid? Víte, že uvnitř jejich trojhranného prostoru je tak mocná energie, že dochází k léčení lidí, uzdravování zvířat a urychlení růstu rostlin? Využijte to také pro sebe!

Magická pyramidální energie spojuje člověka s vesmírem, proto je její tvar vnímán jako symbol cesty ke světlu. Lidé, kteří pravidelně meditují v pyramidě, mají pocit, že prožívají okamžiky spojení s nejvyšším vědomím. Když opustí pyramidu, cítí se nabití energií. Pobyt v pyramidě může vyvolávat i řadu duchovních prožitků. Je možné zažívat pocity jasnovidectví, vzpomínky na minulé životy, euforii a božský klid při stavu hluboké meditace.

Jak pyramidy fungují?

V trojhranném tvaru pyramidy se koncentruje silná energie. Proto mají pyramidy silné energetické pole a slouží vlastně jako takové energetické zářiče. Na vrcholku se nachází tzv. pyramidální oheň (pyros), který nabíjí, čistí a léčí. Naakumuluje se do celého prostoru jedné třetiny spodní části. A protože pyramida funguje i jako akumulátor, část energie zůstává uvnitř, část se vyzáří do prostoru kolem pyramidy, takže má z jejího účinku užitek i celé okolí.

Jděte za tím, co vás přitahuje

Bez aut, počítačů a technologických vynálezů byli naši předkové schopni postavit tak dechberoucí stavby jako pyramidy. S postavením takových kolosů by měla potíže asi i současná technika. Většina z nás si hned vybaví staroegyptské pyramidy v Gíze. Obdobné pyramidy však vznikaly v nejrůznějších dobách po celém světě. Pyramidální stavby byly použity už v dávné Atlantidě či u mayské kultury. Byly budovány jako hrobky významných králů, jejich manželek a matek. Mezi vědci se stále vedou dohady, k čemu dalšímu ještě pyramidy sloužily.

Ve tvaru pyramid se hromadí léčivá energie

Jedna ze stran pyramid vždy směřovala k severu. Při stavbě pyramid se zachovával poměr základny a výšky pyramidy tak, aby výsledkem bylo Ludolfovo číslo 3,14. Nejvíce se energie kumuluje kolem základny pyramidy, asi v jedné třetině její výšky. Ta stoupá ve tvaru plamene ke špičce pyramidy. Tato energie má velice pozitivní vliv na zdraví člověka, kvalitu potravin, růst rostlin a energii vody. Ničí rakovinné buňky, viry, bakterie, upravuje metabolismus. Je vhodná na hubnutí, detoxikuje, zlepšuje spánek a pomáhá při únavě a nepříjemných migrénách.

Jak znovu naberete sílu?

Díky silným energiím v pyramidě můžete znovu obnovit rovnováhu svých duševních a fyzických sil. Pyramidální energie skvěle startuje samouzdravující procesy v těle. Pomáhá při revmatismu, angíně, nachlazení, žaludečních vředech, při zánětlivých stavech, bolestech zad, nemoci jater i problémech se srdcem. Léčitelé tvrdí, že pobyt v pyramidě zmírňuje bolesti nejrůznějšího původu, zlepšuje nervový systém, a tak je vhodný i pro doléčování pooperačních stavů, i stavů po chemoterapii.

Magie, která nás tak láká

Možná že pyramidy už před mnoha tisíci let sloužily faraonům k uzdravování neduhů. Kdo vlastně první vymyslel léčivý trojúhelníkový tvar pyramidy? To se asi nikdy nedozvíme, ale jisté je, že tyto fascinující stavby najdeme všude po celém světě. Nejznámější jsou samozřejmě ty egyptské. Už od dávné historie lákalo lidi přespat v egyptských pyramidách a zažít mystickou noc pod vlivem magické pyramidální energie.

Toužíte strávit tajemnou noc v pyramidě?

Mnoho lidí, kterým se podařilo strávit noc ve starověkých pyramidách, hovořilo o mystickém zážitku, kdy zažili hluboké vhledy a poznání. Jak by na koho z nás takový pobyt v pyramidě zapůsobil, záleží na našem vnitřním nastavení. Nemusíte kvůli tomu ale létat až do Egypta. Noc v pyramidě můžete strávit i u nás v Čechách, v Postoupkách u Kroměříže. Najdete tam 15 m vysokou, léčivou pyramidu s pěti patry, kam se vejde až 50 lidí. Můžete tam strávit pouhou hodinu, nebo i celou noc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden