Můj kousek štěstí komerční sdělení

Tajemství zlatého mléka

Vyzkoušejte unikátní účinky zlatého mléka

Zlaté mléko, nebo také kurkumové mléko je tradiční indický nápoj, který má kořeny v ajurvédě a rychle stává populárním po celém světě. Silný voňavý nápoj zlatavé barvy je směsí pečlivě vybraných ingrediencí smíchaný s kravským nebo rostlinným mlékem a přináší mnoho blahodárných účinků na lidské tělo. Působí protizánětlivě, posiluje vaši imunitu a je bohaté na antioxidanty. Přečtěte si, jak si ho snadno vyrobit v pohodlí domova, kdy ho nejlépe pít pro nejlepší efekt a jaké jsou jeho další výhody.


Co to je Zlaté mléko?


Zlaté mléko je vyváženě namíchaná kombinace směsi kurkumy, zázvoru, skořice a černého pepře podle ajurvédské receptury.

Kurkuma je považována za nejvíce prozkoumané koření na světě. Její nejdůležitější složkou je kurkumin, který má silné antioxidační schopnosti. Může napomáhat ke zmírnění problémů s játry, dýcháním, záněty, bolesti kloubů nebo cukrovky.

Zázvor je ceněn pro své antibakteriální a protizánětlivé účinky. Napomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Zmírňuje příznaky rýmy a chřipky, stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy.

Skořice napomáhá ke snížení krevního tlaku, zlepšuje trávení, uklidňuje nadýmání a podporuje chuť k jídlu, má dezinfekční, antibiotické účinky. Také může být použit pro zmírnění příznaků nachlazení, chřipku a krvácení nosu.

Černý pepř odstraňuje toxiny z těla, zmírňuje nadýmání a napomáhá zmírnit příznaky kašle a chřipky. Také zvyšuje účinky kurkumy až 1000x.


Účinky zlatého mléka


Jeho pravidelná konzumace má mnoho blahodárných účinků na celé tělo. Posiluje imunitní systém, napomáhá ke zlepšení funkce žaludku a střev, čistí krev od toxinů a zmírňuje příznaky stresu, nespavosti a bolesti hlavy. Také napomáhá k regulaci hladiny cholesterolu a detoxikuje játra. Může napomáhat ke zlepšení nálady a zmírňuje příznaky pálení žáhy.


Příprava zlatého mléka


Naše doporučená příprava zlatého mléka vyžaduje pouze 2 suroviny, 1 hrnec a 5 minut vašeho času. Zlaté mléko je ideální pro večerní rituál, jeho konzumace podporuje lepší kvalitu spánku a trávicí procesy při spánku.





    1. Rozmíchejte jednu kávovou lžičku směsi v malém hrnci na středně vysokém ohni s 250 ml mléka dle vašeho výběru.

    2. Můžete přidat MCT olej pro vyšší nutriční hodnotu.

    3. Pro sladší chuť přidejte med nebo agávový sirup.





  1. Rozdělte zlaté mléko do skleniček nebo hrnků a vychutnejte si připravený nápoj.

  2. Můžete jej ozdobit mletou skořicí nebo usušenými plátky růží.


TIP: Vyzkoušejte Woldohealth BIO Zlaté mléko, které obsahuje vyváženou kombinaci směsi v organické kvalitě dle tajné receptury.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden