Můj čas na kafíčko

Tají Bára Basiková vážnou nemoc?

Příznivci oblíbené zpěvačky Báry Basikové (59) mají strach.

O prázdninách totiž odřekla roli v muzikálu, na který se moc těšila. Dokonce už probíhaly zkoušky, ovšem z těch se musela v červnu odhlásit. A teď, s odstupem času, prozradila ten pravý důvod. V muzikálu Okno mé lásky nebude účinkovat kvůli zdravotním problémům.

Jakou nemocí přesně trpí?

Ty sice nespecifikovala, ale spousta detailů nutí její fanoušky přemýšlet o tom, zda se nejedná o nemoc, která je velmi vážná! „O prázdninách mě zastihly velké zdravotní problémy,“ svěřila se nedávno zpěvačka, která se momentálně na veřejnosti objevuje s parukou. A to samozřejmě nahrává konkrétním spekulacím.

Hudba je motorem jejího života.

Zdlouhavá a složitá léčba

Šušká se o nemoci, jejíž léčba způsobuje padání vlasů. Tyto spekulace umocňují i poslední vyjádření zpěvačky, která sama říká, že „zdravotní lapálie“ ještě za ní nejsou a stále podstupuje léčbu. „Vše je na dobré cestě,“ nepřestává Basiková věřit.

Není to však jediná nepříjemnost, kterou musela v nedávné době řešit. Letos se bohužel také rozešla s partnerem. S urostlým sympaťákem se poprvé objevila na oslavě pětačtyřicátých narozenin kamarádky, herečky a zpěvačky Moniky Absolonové (46), a v tu dobu se vše zdálo takřka zalité sluncem.

Přiznala, že už je zase sama

Na křtu knihy herce Bořka Slezáčka (56) nicméně přiznala, že je zase po nějaké době nezadaná žena. „Rozešli jsme se, jsem singl,“ svěřila se v rozhovoru. Pravda ale je, že jí to s parukou moc sluší a vypadá minimálně o deset let mladší.

Je tedy klidně možné, že ve společnosti, kterou ráda navštěvuje, brzy někoho potká a znovu se zamiluje. Pozitivní rovněž je, že má kolem sebe rodinu, na kterou se může spolehnout.

Už se těší, až z ní bude babička

Pyšná je hlavně na své tři děti a v koutku duše doufá, že se v dohledné době stane babičkou. Redakce časopisu Můj čas na kafíčko přeje Báře Basikové, aby nemoc co nejdřív překonala a už nic podobného nemusela nikdy řešit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden