Moje šťastná hvězda

Tají Denisa Nesvačilová měsíce románek s kolegou?

Půvabná herečka ze seriálu ZOO Denisa Nesvačilová (32) má mít dlouhodobě blízko ke svému kolegovi Janu Kopečnému (34). Údajně už nejsou jen kolegové, ale tajní milenci. Herečka ale dělá vše proto, aby se to neprovalilo, což se jí nikdo nemůže divit.

Bojí se dalšího zklamání?

Nechce mít znovu v patách bulvární novináře, kteří ji sledovali v době, kdy tvořila pár se scenáristou Petrem Kolečkem (39). Toho velmi milovala a doufala, že v něm našla toho pravého.

Kolečko jí dokonale zamotal hlavu, a dokonce ji přesvědčil, že s partnerkou Anetou Vignerovou (36) už dávno není a chce jen ji. Nakonec se ale ukázalo, že jí sprostě lhal, protože ji po pár měsících opustil, vrátil se k Vignerové, a dokonce se v březnu roku 2023 vzali.

Jan Kopečný (34) je fešák, vlastně by se k ní hodil.

Skončila v slzách

Tehdy to byl pro Nesvačilovou obrovský šok, byla zlomená, a pokud pustila do svého srdce nového muže, musí si být jistá, že to s ním má nějaký smysl. Pokud s Kopečným opravdu potají randí a milují se, určitě oběma moc přejeme, aby jim to vyšlo.

O Nesvačilové se navíc mezi kolegy říká, že je to hodná žena, která si zaslouží muže, který jí bude oporou a denně jí bude dokazovat lásku. Pokud takový Jan Kopečný umí být, pak pro ni jen dobře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden