Můj čas na kafíčko

Tají Eva Burešová, že je znovu těhotná?

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30) chystá ve svém životě velké změny. Prozradila, že po skončení natáčení ZOO se chce věnovat více hudbě a další seriálové role nebude přijímat.


Těší se navíc, že tak získá více volného času, který bude trávit s rodinou. Možná má ale upozadění jejích hereckých aktivit ještě jeden, mnohem zásadnější důvod. Říká se, že je Burešová krátce těhotná a se svým partnerem, kuchařem a porotcem MasterChefa Přemkem Forejtem (36), čeká druhé společné dítě!


Přemek Forejt (36).

Velká rodina na obzoru?

Oba z toho mají velkou radost, ale zatím to prý nechtějí odhalit veřejnosti, protože to vědí jen pár týdnů. Pokud je to pravda, budou mít společnou velkou rodinu. Burešová má totiž z předchozího vztahu s hudebníkem Michaelem Krásným (40) syna Nathaniela (6), Forejt zase s bývalou partnerkou přivedl na svět dceru Stellu (7).

Už minulý rok navíc Burešová s kuchařem oslavili narození syna Tristana Williama (1). O velké rodině vždy otevřeně mluvili, a nejspíš i proto si před časem koupili na hypotéku dům za asi 13 milionů korun. Dům má navíc pozemek 3000 m2, a tak skýtá dost místa pro všechny.

Ač Burešová plánuje s prací zvolnit a věnovat se rodině, zůstává otázkou, zda takové rozhodnutí učiní i Forejt. Ví se o něm, že několikrát týdně cestuje do Olomouce, kde má luxusní restauraci. „Olomouc není severní pól, vše se dá zvládnout,“ říká Eva.

Jenže pokud je těhotná a na konci roku se stane trojnásobnou maminkou, nejspíš uvítá, když bude mít partnera k ruce. Přece jen se nadarmo neříká, že „ve dvou se to lépe táhne“.

Další dítě by mohlo jejich vztah vytrhnout ze stereotypu, do kterého prý nyní upadl. Burešová je navíc mladá, a přerušení kariéry by pro ni nemuselo mít neblahý dopad.

Kariéra v ohrožení, nebo to nehrozí?

Jakmile porodí a vrátí se do práce, lze očekávat, že o nabídky nebude mít nouzi. Na Primě se nechali slyšet, že po skončení ZOO mají s Evou další plány. Není tajemstvím, že přitahuje diváky a má mnoho příznivců.

To ostatně potvrzuje i takřka 500 tisíc lidí, kteří ji sledují na sociálních sítích, na nichž je dlouhodobě hodně aktivní a má z toho zajímavé výhody ve formě produktů zdarma.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden