Moje šťastná hvězda

Tají herečka, že je zamilovaná?

Smůla v lásce Martinu Randovou provází celý život. Zlomilo se to konečně a prožívá štěstí?

Sympatická Martina Randová (51) prý konečně poznala někoho, s kým je jí dobře. Má to být muž, do kterého se zamilovala na první pohled. Je to on, jejího srdce šampión?


Dlouho se říkalo, že hvězda seriálu Ulice Martina Randová (51) je bezhlavě zamilovaná do kolegy Martina Zounara (56). Ať už to byla pravda či ne, momentálně se říká, že se potkává se sympatickým podnikatelem. Našla snad herečka konečně svého pana Dokonalého? Rozhodně by si to zasloužila!


Úplně se proměnila


V posledních týdnech Randová září jako sluníčko, a kdekoli se objeví, sálá z ní pozitivní energie. Dokonce se stydlivě a potutelně usmívá, když se dívá do telefonu. Což podle nás v redakci může značit jediné – je zamilovaná až po uši.


A pokud je náš odhad správný, pak máme radost, protože láska je přesně tím, co herečce už dlouho tolik chybělo. Mnoho lidí dokonce tvrdilo, že zůstane navždy sama, protože se jí láska vyhýbá.Randová se totiž nikdy netajila tím, že na muže ve svém životě neměla štěstí. Jednoduše nepoznala muže, se kterým si uměla představit žít několik dalších let a třeba se starat i o děti.


S psycholožkou se před časem zasnoubil a plánují svatbu.

Tedy až na jednoho. Bohužel u něj zjistila, že důvěřovala tomu nepravému. „Zjistila jsem, že můj milý to opravdu jako velké štěstí cítí... ale s jinou ženou,“ svěřila se. Hodně ji to nalomilo a několik týdnů byla na dně psychických sil. Herečka přiznala, že tehdy pila hodně vína a do toho plakala u smutných písniček.

Věřila, že ji pustí do srdce

No a pak je tu spousta let, během kterých údajně milovala hereckého kolegu Martina Zounara. To mělo začít v době, kdy spolu hráli v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Herečka poté doufala, že jí dá Zounar šanci, aby mu ukázala, že jsou si souzeni. Bohužel to ale nikdy nepřišlo, protože ji Zounar prý vždy bral jen jako kamarádku.Randová se tak rozhodla více soustředit sama na sebe.

Chce být co nejkrásnější

Vše odstartovalo moderováním pořadu O 10 let mladší. Od té doby dělá vše pro to, aby vypadala co nejlépe. Dokonce se rozhodla podstoupit o estetické zákroky. „Není žádné tajemství, a já sama to přiznávám, že mě stárnutí nebaví,“ mluví z duše nejspíš nám všem. Naštěstí se u ní ale nestalo, že by se estetické zákroky minuly účinkem, to spíš naopak.

Září jako sluníčko

Herečka vypadá opravdu skvěle a vůbec bychom se nedivili, kdyby si skutečně našla přítele. Povídá se, že staršího podnikatele potkala na jedné společenské akci a hned si padli do oka. Udělat na ni měl dojem hlavní díky svému charismatu, ale také životnímu nadhledu a smyslu pro humor.

Nezbývá než doufat, že pokud jsou informace pravdivé, Randová bude s tímto mužem šťastná a spokojená co možná nejdéle. A třeba, až si bude jistá, ho představí i veřejnosti. Svatební zvony jsou možná blízko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden