Můj čas na kafíčko

Tají hvězda Ordinace Cibulková milence?

Před dvěma lety o Kláře Cibulkové (40) téměř nikdo nevěděl. V Ordinaci v růžové zahradě teprve začínala a málokdo by si vzpomněl, jaké je její seriálové, natož skutečné jméno. Dnes má ale vše, o čem si pře pár lety mohla nechat jenom zdát.

Málokdo by totiž věřil tomu, že si procházela obrovskou finanční krizí a měla co dělat, aby své dvě děti Matyáše (9) a Magdalénu vůbec (5) uživila. Jak se jí vede dnes? A co je pravdy na tom, že má pletky se svým seriálovým manželem doktorem Petrem Hanákem alias Radimem Fialou (45)?

Byla finančně úplně na dně

Předtím než ji tvůrci seriálu obsadili do jedné z hlavních rolí, hrála pouze v divadle a to, jak jistě každý ví, není, co se týče finančního ohodnocení, žádná sláva. Herečka žije v Praze se dvěma malými dětmi a protože těsně předtím, než začala hrát doktorku Andreu Blechovou v Ordinaci, rekonstruovala byt, byla úplně bez peněz. „Z divadelního platu s dvěma dětmi v Praze si nežijete na vysoké noze,“ přiznala Cibulková. Navíc téměř nikdo nevěděl, že vůbec nějaká Klára Cibulková existuje. Dnes už má ale slávu i peníze jisté. Stačila k tomu jedna seriálová role. Mnozí se ale domnívají, že jí seriál přinesl ještě jednu životní změnu. A tou je láska. Skutečně ji tu našla nebo má o milostný život už dávno postaráno?

Děti vůbec mít neměla.

Řekli jí, že nemůže mít děti

Klára je šťastně vdaná. Za manžela si vzala herce Tomáše Pavelku (45). S ním se ale nikde na veřejnosti příliš neukazuje. Nejčastěji si ji proto lidé spojují právě s jejím seriálovým manželem Radimem Fialou. Jiskra tedy nepřeskočila? Zdá se, že ne. Cibulková prozrazuje, že je velmi šťastná, protože se jí povedlo mít vlastní rodinu. Zejména kvůli dětem, které vlastně vůbec mít neměla. Doktoři jí totiž v šestnácti letech oznámili, že kvůli skolióze páteře musí na operaci. „Uvědomovala jsem si, že pokud operaci podstoupím, tak už se v životě možná nebudu hýbat a všechny mé plány skončí,“ svěřila se Cibulková. A tak si našla alternativní léčitele a díky nim je dnes tam, kde je. Je snad ukázkovým dítětem štěstěny? Zdá se, že ano.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden