Moje sladké tajemství

Tají Jánová s Nesvačilovou válku ve Slunečné?

Diváci se nestačí divit, co se děje v jejich oblíbeném seriálu.

Pro okolí se herečky Barbora Jánová (31) a Denisa Nesvačilová (29) snaží budit dojem, že jsou kamarádky. Jenže ve skutečnosti k sobě prý cítí něco naprosto jiného! Proč se nemohou vystát?

Diváci na velmi oblíbeném seriálu Slunečná, kde společně účinkují i herečky Barbora Jánová (31) a Denisa Nesvačilová (29), oceňují hlavně jeho pohodovost a příjemnou atmosféru.

Možná by tak byli velmi zklamaní, kdyby zjistili, jak to doopravdy vypadá na natáčení, když zhasnou světla kamer a herci odhodí svoje role. Minimálně mezi některými to totiž prý velmi vře.

Mezi ty, kteří se nemohou pochlubit žádnými vzájemnými sympatiemi, patří i  Jánová s Nesvačilovou. „Nemají se rády. Denisa hodně kamarádí s Evou Burešovou. S Bárou se ale holky nemají rády, řeší se tam různé intriky,“ prozradil člověk, který má k televiznímu štábu blízko.

Postavila se na stranu kamarádky?

Otázkou zůstává, co způsobilo, že si kolegyně nemohou přijít na jméno. Vysvětlení by se nabízelo hned několik. Jedním je možnost, že se Denisa, ve snaze zapadnout do kolektivu, ve kterém nebyla od začátku, prostě přidala na stranu Evy Burešové (27), o níž se říká, že ani ona Jánovou nemá zrovna v lásce.

Přestože se to obě snaží popírat, asi nejvýrazněji se jejich neshody projevily vloni v létě. Tehdy Bára žádala Evu o pomoc se zviditelněním svého profilu na sociální síti, ale Burešová to rázně odmítla, a ještě si nezapomněla do kolegyně rýpnout. Ve stejnou dobu se rozhořel i spor o to, jestli Jánová Burešovou napodobuje, či nikoliv.

„Ti, kteří si myslí, že se snažím vyrovnat Evě Burešové, tak to chtějí možná oni. Jsme každá jiná, máme jiné cíle a životní záměry. Obě jsme kreativní a milujeme umění. Máme stejný vkus na hudbu, literaturu a jsme praštěný. Takže se někdy může stát, že děláme podobné věci,“ hájila se tehdy Jánová, když si nechala přes celá záda vytetovat obraz Malého prince, který je i Eviným oblíbeným hrdinou.

Na první pohled je tedy jasné, že ze seriálových sester Popelkových ve skutečnosti žádné velké přítelkyně nebudou. Naproti tomu Nesvačilová si s Burešovou evidentně sedla, a tak by nebylo divu, kdyby s ní prostě jen držela basu a nevraživost, která mezi Denisou a Bárou panuje, tak nemusí mít vůbec osobní základ.

Bojují o mužskou pozornost?

Ale fakt, že mezi nimi není něco v pořádku, Denisa vlastně možná tak trochu omylem potvrdila svým nešťastným vyjádřením. „Já své kolegy nepomlouvám,“ utrousila v jednom z rozhovorů.

Je tak jasné, že na place není taková pohoda, jak se herci snaží fanouškům seriálu namluvit. Další možností, která jistě klidu na pracovišti nepřidá, je to, že až do příchodu Denisy patřila Bára mezi obdivované ženy.

Denisa je ráda středem pozornosti

Jenže Nesvačilová je živel a kamkoli přijde, doslova ovládne prostor a mužům rozhodně není lhostejné ani to, jak vypadá. Dlouhé zrzavé kadeře, neustálý smích a velmi přátelské chování z ní dělají přesně tu ženu, která ostatní, možná i nevědomky, zastíní.

Navíc to, že je z trojice krásek ve Slunečné Bára nejstarší a momentálně jediná nezadaná, jí nejspíš na sebevědomí taky moc nepřidá. Nebylo by tedy divu, kdyby nevraživost, o které tolik lidí mluví, měla jeden ze svých kořenů právě tady.

Vedení všechno popře

V neposlední řadě jde podle zákulisní šuškandy o to, že Nesvačilová má údajně pocit, že její kolegyně má přístup k věcem, které jí zůstávají utajené. „Bára má možná jiné informace. Já se se scenáristy nebavím, ona možná ano,“ řekla Nesvačilová na adresu své kolegyně, když se Jánová nechala slyšet, kolik dílů ještě Slunečnou čeká.

Cítí se tak snad Denisa opomíjená a na Báru žárlí? To bohužel není mezi herečkami ojedinělé a často mezi sebou tvrdě bojují o svoji pozici uvnitř kolektivu.

Ať už jsou ale jejich vztahy jakékoliv, vedení seriálu má zájem na tom, aby se to udrželo mimo zraky veřejnosti, protože jejich projekt má lidem dodávat dobrou náladu. A do té se válka hereček přece jen nehodí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden