Můj čas na kafíčko

Tají Maurerová s Fridrichem, že jsou milenci?

Jakmile se Maurerová zamiluje, občas i zapomene, že má chlapa!

Pohledná herečka Michaela Maurerová (44) hraje v seriálu Zlatá labuť společně s charismatickým hercem Vasilem Fridrichem (47).


Ačkoli jsou oba v soukromí zadaní, i tak se povídá, že to mezi nimi během natáčení hodně jiskřilo. Někteří lidé dokonce tvrdí, že spolu snad měli i flirtovat a několikrát z natáčení odcházeli jako poslední. Pravda je, že Michaela Maurerová v minulosti jednomu ze svých partnerů byla nevěrná.


Vasil Fridrich (47).

Tehdy ji to stálo manželství s Milanem Kožíškem (53). Zamotal jí hlavu mladý manažer Ondřej Potyka a bulvární fotografové je zvěčnili během vášnivé „líbačky“. Kožíšek to tehdy neunesl, a rozvod byl na světě.

Momentálně Michaela tvoří pár se surfařem Čestmírem Procházkou (39). Svěřila se ale, že poslední tři roky měli krizi, a kdoví, jestli se během ní nesvěřovala právě Fridrichovi.

Původně třeba oba plánovali, že budou jen kamarádi, kteří si občas pomůžou, ale klidně se jim to mohlo vymknout z kontroly. Fridrich sice působí nenápadně, ale říká se o něm, že to se ženami umí i díky svému osobnímu kouzlu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden