Moje sladké tajemství

Tají neshody v rodině?

Známá herečka čím dál víc poodkrývá soukromí.

Ke svým fanouškům je herečka Sabina Laurinová (48) sice milá, ale za pomyslné dveře svého bytu je nepouští. O to větším překvapením je její rozhodnutí mluvit o vlastních dětech.

Jako sympatickou vrchní sestru Mery v seriálu Sestřičky Modrý kód herečku Sabinu Laurinovou (48) diváci milují. Je proto pochopitelné, že bývají zklamaní z toho, že si Sabina velmi přísně chrání svoje soukromí. V současnosti ale udělala velkou výjimku. Fanoušci jsou sice nadšení, zároveň se ale ptají, co za takovou změnou chování stojí.

Každá reklama se hodí

Až doteď se totiž Laurinová držela pravidla, že o rodině, a hlavně svých dvou dcerách Valentýně Vojtkové (18) a Maje Kameníkové (12) skoro vůbec nemluví. Otevřený rozhovor, ve kterém spolu odpovídaly všechny tři, je proto jako zjevení.

Nabízí se ale poměrně snadné vysvětlení. Sabina totiž pro štěstí svých dětí udělá cokoli, třeba i poruší zásady. Starší Valentýna se totiž rozhodla jít v maminčiných stopách a studuje konzervatoř.

A přestože tvrdí, že by si ráda prošlapala vlastní cestu k úspěchu, je jasné, že každé zviditelnění se hodí. Obzvlášť v dnešní době, kdy je mladých talentů jako hub po dešti a možností, jak předvést své nadání, je naopak velmi omezené množství.

Do záře reflektorů se jí nechce

Jenže krok, který by mohl starší dceři pomoci, té mladší nejspíš moc radosti neudělá. Maja totiž po záři reflektorů vůbec netouží. Což si uvědomuje i samotná herečka. „Holky jsou zatím rozdílné v tom, že moje profese na každou z nich působí jinak.

Musí kvůli sestře zatnout zuby?

Maja to vidí spíš jako něco, čeho se bojí a co ji odrazuje,“ přiznává Sabina. Možná se ale rodinná rada usnesla, že v zájmu kariéry starší dcery tuhle cenu prostě musí zaplatit. A kdo ví, třeba ji prostředí showbyznysu nakonec taky pohltí. V mamince by jistě našla oporu, která jí s rozjezdem případné kariéry pomůže stejně jako sestře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden