Moje sladké tajemství

Tají Nikola, že je v tom?

Je sice mladá, ale kdoví, třeba už chce být maminkou.

Už skoro dva roky je David Gránský (29) ženatý s krásnou Nikolou (27). A jak se zdá, nastal už čas, aby rozšířili svou rodinu!

Spekulace o tom, že herec David Gránský (29), který je jednou z hlavních hvězd seriálu Sestřičky Modrý kód, bude otcem, se vyrojily krátce po jeho svatbě s dlouholetou partnerkou Nikolou (29).

Tehdy ale oba dva tvrdili, že na založení rodiny mají ještě čas. Teď se ale zdá, že už k rozhodnutí pořídit si miminko dospěli. Aspoň to naznačují Nikoliny příspěvky na jejím profilu na sociální síti.

Přestože většinou ráda ukazuje svoje štíhlé tělo, tentokrát se pochlubila snímkem, který se od ostatních dost liší. A i popisek napovídá tomu, že se v poslední době necítí ve své kůži.

„Ježiš, já jsem nějaká odulá,“ napsala Gránská k fotce, kde má opravdu nápadně plnější rysy ve tváři. Fanoušci tak okamžitě začali spekulovat o tom, že se její obličej změnil právě díky vlivu těhotenských hormonů. Jestliže mají pravdu, na oficiální potvrzení si budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden