Moje šťastná hvězda

Tají nového milence?

Její kolegyně a kamarádky jsou zadané, což jim vždycky záviděla. Možná proto tak moc hledala toho pravého. A vypadá to, že ho asi našla.

O hvězdě ze Slunečné Báře Jánové (31) se začalo před pár dny říkat, že už nemá být sama. Po kolouškovi Vítězslavu Bečkovi (26) tak zrovna moc dlouho netruchlila.

Inspirovaly ji kolegyně?

Rozchod s pohledným barmanem ji před několika měsíci velice ranil, proto si každý myslel, že bude trvat dlouho, než se z toho dostane a najde si někoho jiného.

Co by to ale mělo za smysl, kdyby jen seděla v koutě, minulost by jí to stejně nevrátilo, a tak se herečka rozhodla jednat. Měla totiž údajně závidět Evě Burešové (27) a Denise Nesvačilové (29), které už dávno nejsou samy.

S kým ale Bára randí? O svém soukromí už po bolestném rozchodu raději nechce mluvit, proto nikdo nemá ani páru, o koho jde. Spekuluje se o tom, že má jít o jednoho slovenského podnikatele, který začal v Praze bydlet.

Ten má Báře pomáhat i s jejím projektem sázení stromků. Pokud je to opravdu její nový objev, vypadá to, že se Jánová ponaučila a začala prozkoumávat zase trošku jiné vody. Na rozdíl od Bečky má být totiž její nový přítel podstatně starší.

Vybrala si konečně správně?

A možná právě věk by mohl být pro Báru klíčem k úspěchu. Její bývalí partneři byli totiž vždycky stejně staří jako ona nebo mladší a vždy to špatně dopadlo.

Sama je hodně uvědomělá, ví, co od života chce, a proto by starší muž mohl být tím pravým ořechovým. Také už by bylo načase. Herečka by si zasloužila po všech těch neúspěších být zase šťastná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden