Můj kousek štěstí

Tají otce dcery, ale zbytečně...

Pikantní nádech mělo taneční vystoupení páru Tereza Černochová (38) a Michael Kurtiš (32), když zmíněný tanečník nahradil po boku zpěvačky ve třetím kole taneční soutěže StarDance kolegu Dominika Vodičku (25).

Nešlo jen o brilantní provedení smyslného tance s názvem chacha (čti čača), které zmínění soutěžící na parketu předvedli. Je totiž veřejným tajemstvím, že Kurtiš je možná otcem dcery Terezy Černochové, sedmileté Laury. Dcera legendárního zpěváka Karla Černocha (†64) sice jmenovitě o otci svého dítěte nikdy veřejně nemluvila, ale kuloáry showbyznysu mají jasno...

To, co Tereza netají, je, že k početí mělo dojít neplánovaně a díky chvilkovému vzplanutí. „Bral to tak, že je to můj problém. Tyhle šrámy se těžko zacelují, řekla zpěvačka v loňském roce při rozhovoru s redaktorkou Práva.

„Ale když se vám pak narodí dítě, nemůžete o tom už mluvit jako o chybě. Otevře se ve vás bezbřehý příval lásky, která se nezmění,“ líčí své tehdejší pocity.

Zároveň připomíná, že otci Laury dává stále šanci, aby se stal součástí rodiny. Nechce dceru připravit o tatínka. „Moje dcera ho zná a má ho strašně ráda, nechci udělat rozhodnutí, které by ji bolelo. Zdá se, že dub zůstane dubem, přestože náruč je otevřená,“ vzkázala otci veřejně.

Bezpečně víme ovšem jen to, že Michael Kurtiš vyhrál v roce 2013 StarDance s herečkou Annou Polívkovou (42), se kterou se měl rozejít v roce 2019. To, že může být skutečným otcem Laury Černochové, naznačil během třetího sobotního tanečního večera zaskakující moderátor Aleš Háma (48), který Tereze položil velmi výmluvný dotaz: „Chtěl jsem se zeptat, jestli se dá zúročit bioreprodukční technologie ve StarDance.“ Označila to se smíchem za hloupou otázku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden