Moje šťastná hvězda

Tají před Kloubkovou milenku?

Vztah moderátorky Kristiny Kloubkové (46) a tanečníka Václava Kuneše (48) je plný zvláštností.


Nejenže už za sebou mají rozchod a jejich vztah je tak slepovaný, ale navíc i neoficiální svatbu. Před dvěma lety totiž mezi nimi proběhl jistý keltský obřad, během kterého si vyměnili i prstýnky. Manželství ale stále právoplatné není.


Svatba jen na oko


„Proběhlo to, co pro nás bylo důležité, a dál to neřešíme,“ prozradila Kloubková. Podle našich informací ale stále touží po skutečné svatbě, protože cítí, že je Kuneš ten pravý. Otázka je, jestli si to samé myslí i tanečník.


Proslýchá se totiž, že není ke své partnerce úplně upřímný a nemá s ní ty nejlepší úmysly. Dokonce se k nám dostaly i informace, že má mít milenky, ale to zatím prověřeujeme a nevíme, co je na tom pravdy.  Faktem ale je, že je také velmi zajímavé, že jí zatím nepředstavil ani svou dceru Aine.


Jako by tušil, že to není ta pravá


Ta sice žije dlouhodobě se svou maminkou v Japonsku, ale to v dnešní době není takový problém. Trochu to tak vypadá, že si nechává otevřená zadní vrátka, kdyby náhodou pokal jinou, pro něj vhodnější ženu, tak aby nemusel řešit rozvod.


Společné děti totiž nemají a vlastně je nic nespojuje. Koneckonců, není žádným tajemstvím, že se VáclavKuneš dlouho vyhýbal i společnému bydlení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden