Moje sladké tajemství

Tají před všemi nového milence?

Vypadá to, jako kdyby sympatická herečka Simona Stašová (64) neměla se svými špatnými zkušenostmi v lásce dost a stále pokouší štěstěnu. Není se ani čemu divit! Vždyť už před několika lety prohlašovala, že bez chlapů se žít zkrátka nedá.

„Samozřejmě nemůžu být bez mužů. Vždycky je někdo, kdo tu moji ruku drží,“ odtajnila informaci ze svého deníčku. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale najít takového, který jí bude věrný a oddaný delší dobu je pořádný oříšek.

To ví moc dobře i krásná a úspěšná žena, kterou Simona bezesporu je. Pronásleduje ji nevěra To, že měla v lásce vždycky spíše velkou smůlu je veřejným tajemstvím. Už její tři nepovedená manželství a následné rozvody mluví za vše.

Stašové se ale nedá upřít, že se svými bývalými, hercem Pavlem Trávníčkem (68) a Pavlem Skřípalem (63) vychází velmi dobře. Nedávno se navíc objevila informace, že se opět snaží, i po tom, co mu nasadila parohy, navázat kontakt se svým druhým exmanželem, Italem Eusebiem Ciccottim (61).

Prý už není takový rošťák, jakým bývala a nechala se slyšet, že si tak nějak zbyli a stejně spolu jednou zestárnou. Už jenom proto, že spolu mají jednoho z jejích dvou synů, Marka (33). Takové chování může být ale jenom zástěrka pro to, že si někde stranou užívá nového románku.

Snaží se tak okolí pouze svést na falešnou stopu a svoji novou lásku udržet v tajnosti co nejdéle? Po tom, co ji celý život pronásledují nevěry, by se nikdo nemohl divit, že nechce jít s případným novým vztahem hned na veřejnost.

Ve stopách své matky? V zádech s tak slavnou rodinou, kterou herečka od dětství má, jí ani nic jiného nezbývá než se snažit skrývat někde v ústraní. Navíc, jak se říká, geny člověk jenom velmi těžko zapře a Simona tak dost možná jde v milostných vztazích ve stopách své známé maminky herečky Jiřiny Bohdalové (88), která svého času nebyla zřejmě také žádná světice.

Sama Simona přiznala, že maminka je pro ni největší inspirací. Do jaké míry se jí ale chce v tomto ohledu podobat? Raději všechno v tajnosti Už teď se Stašová přestěhovala mimo Prahu do menšího domku na venkov.

Pravděpodobně i z toho důvodu, aby jí snadněji procházel začínající vztah a nemusela pod dohledem fotografů neustále něco někomu vysvětlovat. Dokonce už dala stopku i filmům a seriálům a věnuje se jenom divadlu, aby byla jako herečka přece jenom méně na očích.

Také její oficiální webové stránky jsou ryze profesionální a odkazují na divadelní hry, ve kterým se ukazuje, spíš než aby oblíbencům přiblížila své soukromí. Na přátele nemá čas Už před lety herečka tvrdila, že má recept na muže.

Zatím to ale příliš nevypadá, že by věděla, jak na spokojený vztah. Snaha se jí ale nedá upřít. Jenže možná i kvůli novému tajnému milenci či svému italskému exmanželovi tráví čím dál tím méně času se svými přáteli.

I když se to snaží vysvětlovat do jisté míry péčí o své rodiče.

Na své rodiče a dva syny nedá Simona dopustit.

Třeba tatínka Břetislava Staše(90), který je vážně nemocný. Vyměnila syny za dceru? Každopádně už vloni v létě, když si zlomila prst na noze, poznala, že potřebuje někoho, kdo se o ni postará. A fenka Pepina není pro takové případy tím pravým ořechovým.

Synové Marek a Vojta (23), kterého má pro změnu se Skřípalem, na ni také nemají čas dohlédnout. K tomu všemu si Simona ještě adoptovala s Miroslavem Donutilem (68) holčičku z Afriky s vysvětlením, že vždy chtěla dělat charitu.

Nebo chce kromě synů mít ještě další želízko v ohni? Jedno je ale jisté. Očividně tak dělá vše proto, aby nezůstala úplně sama a možná doufá, že se jí vše dobré jednou vrátí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden