Můj čas na kafíčko

Tají před všemi novou závislost?

Fanoušci seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 znají herečku Báru Štěpánovou (59) jako velmi ráznou a zodpovědnou sestřičku Babetu, která se snaží být za každou cenu spravedlivá, proto ji diváci tolik zbožňují. Jenže taková vzorňačka ve skutečnosti herečka vůbec není. Žije bohémský způsob života a nepatří mezi stydlivé dámy. Nikdy se netajila tím, že si ráda dopřeje dobré víno nebo i něco ostřejšího. Ráda se baví se sklenkou v ruce v obležení svých přátel. Na tom není samozřejmě nic špatného, ale zná Bára dobře svoji hranici?

Libuje si ve velmi luxusních službách

Jde opravdu jen o bezstarostné popíjení drinků, nebo už o něco vážnějšího? Situace okolo ní jí nastavují zrcadlo. Nejednou se jí totiž stalo, že si musela zavolat službu pro indisponované řidiče, protože sama prý už rozhodně nebyla schopná řídit. Tuhle službu si měla údajně zavolat už i za bílého dne. „Dlouho jsem si myslela, že Drink SOS se sluší volat večer či v noci. Styděla jsem se, když se oběd s kamarádkou „zvrtnul“ a já potřebovala odvoz už ve tři odpoledne, ale bylo o mně skvěle postaráno,“ svěřila se Štěpánová.To svědčí o tom, že služby tohoto typu nejsou pro veselou herečku, posilněnou pitím, vůbec cizí.

Mají to v rodině?

Ostatně pozitivní vztah k alkoholu má celá hereččina rodina. Její manžel Miroslav Barabáš (57) se alkoholu na veřejnosti také nevyhýbá. Bářiny sklony k alkoholu po ní zřejmě podědila i její dcera Dominika (28). Na jejím instagramovém profilu totiž nenajdete fotografii, kde by nebyla sklenička či láhev nějakého alkoholu. Na jedné z fotek popíjí i se svou slavnou matkou. Pravdou je, že Bára nikdy nebyla vyloženě vzorný typ matky. „Už tři týdny po porodu jsem se vrátila do práce, o dceru se mi starala nejdřív moje maminka a pak chůva,“ přiznala oblíbená zrzavá dračice. Zřejmě ji teď chce vše vynahradit. Je ale společné pití alkoholu ta správná kompenzace?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden