Můj kousek štěstí

Tají románek s mladým kolegou ze Slunečné?

Seriál Slunečná přitáhl diváky a mohou za to jistě i herecké výkony hlavních hvězd Evy Burešové (26) a Marka Lambory (24). Nakolik ti dva milostné vzplanutí jen hrají?

Mladá herečka před časem uvedla, že už konečně není sama a má po svém boku muže se srdcem na pravém místě. Žádné podrobnosti však o svém vyvoleném neuvedla, až později vyšlo najevo, že je to o šest let mladší tanečník Matyáš Adamec (20). Když se ale pozorné oko diváka zaměří na Evu Burešovou a jejího kolegu ze seriálu Slunečná Marka Lamboru, musí nutně jako řada jiných, dojít k závěru, že tihle dva nemohou být jenom kamarádi a kolegové. Podle našich informací to mezi nimi na place během natáčení pěkně jiskří. Mohl by to být taky Lambora, který dělá po večerech herečce společnost?

Od začátku natáčení se netají tím, že je mu Eva velice sympatická, zejména s ohledem na natáčení lechtivých scén. „Je to pak mnohem lépe stravitelné,“ rozpovídal se herec, který vůbec nevypadá, že by mu milostné scény s krásnou brunetkou nějak vadily. Jaký pohled má na zápletku, kterou jim předepisuje scénář, Lamborova  herecká partnerka? „Beru ho jako jednoho z nejbližších přátel, ale víc v tom nehledejte, já jsem šťastně zadaná,“ uvedla Eva Burešová věci na pravou míru ve snaze ukončit veškeré domněnky. Jak se s nimi ovšem vyrovná její přítel?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden